Soon I'll go to sleep

Denna app samarbetar inte. Inte bättre att gå på vanliga internet heller. De tar emot så mycket att blogga när inget kommer upp och det tar hur lång tid som helst att skriva..
Aja, har hunnit rida Lena kurs sen sist, 1 eller 2 eller 3?
Lullen har haft de rätt lugnt i höst då jag jobbat mycket och varit mycket sjuk.. Trots detta tycker Lena att han är i kalasform! Absolut kan man alltid förbättra flåset och minska midjemåttet något men det är petitesser. I helgen gör vi årets troligtvis sista starter, LA:3 på lördag och LA:4 på söndag. Känns sjukt läskigt då jag inte tävlat sen Kågedalen då jag inte lyckades bättre än 60% i en LB... Ska bara inte hända.. Men som alla runt om mig säger, även jag måste få ha sämre dag och känna på motgångar.
Sen får vi inte glömma att det är en bedömningssport..
Känner mig väl sisådär taggad. Känner inte att jag kommit in i rätt fokus såhär sista veckorna innan då jag brukar ha stenkoll och planerat varje ridpass i minsta detalj. Jag försöker intala mig att jag tänker "De får gå som de går, vi gör de för att de är roligt och för att inte avsluta året med att avanmälat oss från alla tävlingar, jag blir nöjd även om jag rider på 50%". Fast egentligen har jag lite för mycket tävlingsdjävul och hoppas ju såklart på vinst, åtminstone placering(stor risk😅🙈) eller bra procent, över 60 skulle kännas sådär, över 62 rätt okej och över 65 helt okej. Men nu ska vi inte spinna iväg allt för långt hära. Vi tar de som de kommer! Typ..😇
Dante är i gång och motioneras ungefär 3 gånger i veckan. Har varvat mest uteritter, promenader och longering. Ska väl komma igång med att rida på banan och börja introducera lite bommar och hinder. Han mäter hela 155cm i mankhöjd nu! Avmaskad och börjat käka St. Hippolyt (Lullen också), de har blivit sprätt i benen kan jag säga!
Max hänger med som vanligt, käraste bästis!
Jag har kommit igång med löpningen igen.
Efter att jag gjorde illa höften i kebne hat jag knappt kunnat träna. I 8 veckor efteråt körde ja bil på jobbet, till stallet, överallt. Kunde varken springa eller gå promenader. Men nu är jag på gång! Efter 2 besök hos lillbäck och godkänt att börja träna lite lätt är jag taggad till tusen!
Kändes väl sisådär att springa första gången på 8 veckor, 7kg senare... Inte ett kilo i veckan, kom ihåg de!

Kommentera här: