Long time

Intensiv period med lite till till övers. Varje gång ja tänker den tanken så tänker jag på Natali som jobbar heltid, har 3 hästar hemma, varav 1 i tävlingsform & en som ska visas på 3års test på söndag, hjälper mig och en massa andra flera gånger i veckan, renoverar sitt hus för fulla muggar där hon inte ens bor utan kör ut dit skyttetrafik. 
Sen brukar jag tänka på Julia, som bor i aspliden med 2 barn men ändå pallar att ja 1 häst i tävlingsform + en ponny åt äldsta flickan som är typ 3? Agerar psykolog och allmänt stöd i livet åt mig ständigt och jämt tillsammans med Natali. Hon har 3 mil till ridhuset och typ en halv mil till en gammal grusplan / parkering där hon brukar rida. 3 mil in till Malå för att handla, träffa föräldrar amen you name it. Inte nog med det så är de så drog ju hennes häst på sig en bihåleinflammation och fick borrat ett hål i skallen så hon kunde spola rent näsan 1 gång om dagen samt ge 2 pencilinsprutor.

Jag är 20 år, bor i lägenhet, har hästen och jobbet på samhället så jag går eller cyklar i regel överallt. Ridhuset 500m bort, en sambo som inte längre jobbar borta så han både städar, tvättar lagar mat och diskar. Max åker med på de mesta. Ja jobbar heltid men mycket natt så jag kan styra mitt dygn mycket precis som ja kan sova precis hur mycket ja vill. 1 häst som tävlas och en som ska visas på 3 års på söndag.
Om jag har lite tid NU, hur fan fördelar man dygnets timmar med en massa ungar i bilden. Inget som är på gång men jag brukar tänka så. Helt sjukt...😅

Har iaf slutat med 5:2 då jag rasade i vikt och de kanske inte var optimalt då jag inte kunde hålla mig ifrån att träna på fastedagarna..

Lullen känns tip top nu. Har ridit en Lena kurs sen sist, varit hos Gunilla och tävlat 2 dagar.

Dante rids och förbereds de sista inför 3 års. Vi åker ned till Vännäs på lördag och visningen är på söndag.

Maxikosi hänger med som vanligt!💖