ALLTSÅ

Skrev ett långt inlägg som inkluderade allt "viktigt" före Kroatien resan. Skrev utförligt för min egen skull å nu försvann inlägget!😠
Så här kommer en snabb resumé.

Förra Lena ingen bra känsla förens på slutet. Hon sa "Jag förstår din känsla. Han ser väldigt trevlig ut, stadig i formen, travar på å gör de han ska. Men jag förstår att han blir tung och seg." Precis den känslan jag hade, aldrig fått höra av en tränare att de förstår den känslan. Så skönt att hon förstod. Efter de blev de bättre. Måste lära mig rida ur dedär. Fin på slutet i varje fall!

2 dagars i Lycksele, dag 1
LB:2 Lullen kändes fin, hade önskat mer tryck i mellangångarterna, nöjd - 68.16% och en 2a placering.
LA:3 Hann bara värma upp i collecting ringen då de skippade en paus de sagt att de skulle ha och jag var start nr 2. Skitkänsla, fick inte med mig honom ordentligt. Gick emot mig i skänkelvikningarna, halterna, ryggningen och den förvända galoppen. Fick ändå 61.71%.
Mamma, pappa, 2 av Ellis barn och Gunilla kom och överraskade mig. Jessica var med som skötare!

Dag 2
Vaknad i Kokis med migrän, tog medicin och åkte ändå. Kanonbra känsla från första sekund. Blev lite spänd i skänkelvikningarna och kom inte riktigt igång i mellantraven men riktigt bra i övrigt! 65.42% och ännu en 2a placering! Vår första LA över 62. Kanske de blir MSV nästa år! Man behöver inte kvala längre men jag vill ha 3 LA över 62 för min egen skull.
Tänk så skönt att kunna åka helt själv till en tävling och allt är helt okomplicerat!

3 årstestet gick super! Dante lackade ur på inmätning men annars skötte han sig kanon! Stoltare har jag nog aldrig vart! Hoppade bra, sprang bra, fick inte så bra på typen då han är så liten, lite mager tyckte de också men annars bara fina poäng och lovord! Hoppdommarn och några runtom blev stormförtjusta!
2.5 poäng ifrån diplom då typen drog ner.. Lite surt men aja, han blev klass 1 iallafall! Eftersom jag inte var tvungen att genomföra ridprovet frågade jag ena dommaren om han tyckte jag skulle genomföra det eller strunta i det. "Självklar ska du rida, de är en bra erfarenhet för hästen!" Genomförde ett godkänt ridprov, han var lite trött och lite valoig men så himla duktig! 
När de var klart och Natali och Artic fått sitt diplom drog jag och Robin vidare till Piteå för att åka en vecka till Kroatien och Natali och Julia tog hem hästarna!🙌💕
Hade lagt balar framför hästarna i transporten. När vi kom fram hade Dante en under sig!😅 Inte alls brydd!

Kommentera här: