Tjock i bena

Tycker Lullen ikväll kändes lite tjock i benen. Inte halt, öm eller varm men typ gallig. Intalar mig å hoppas att de beror på 3 dagars ofrivillig vila + gräs osv. Red en snabbis idag, lite lätt jogging. Var väldigt spännande att passera sjöparken där Malåfesten håller till, var inget håll igång nu men hoppborgar som var urblåst och låg på backen,  flaggor,  stora staket och kablar, läskigt!😆
Han va iallafall riktigt fin! I tisdags red jag barbacka på ängarna. Lösgörande i skritt och trav, kalasfin pålle!🙌 Har inte ridit på bana eller ställt några krav alls egentigen utan bara ridit ut och försökt ha roligt typ.

Dante växer å breddar sig, längtar tills igångsättning! Med skräckblandad förtjusning. Han är helt vild nu under vilan, sköter sig med hovis och i stallet men testar mig konstant vid fodring och busar i hagen hela tiden.

Jag och Max är anmälda till ett biathlon lopp, ännu mer skräckblandad förtjusning. Man ska springa 5 km och det är samtidigt en hinderbana. Allt från att springa genom vatten, cykla slalom, prickskytte, krypa under nån tunnel till att ha hunden i en skottkärra och köra slalom till att bära den å springa genom däck. Blir spännande, jag är lite lätt dålig förlorare (har absolut ingen chans på att vinna men ändå). Sen tycker Max det är dödstrist att springa i koppel så ja gör mitt bästa för att motivera honom när vi tränar, har endast sprungit med honom i sele 1 gång och då fick jag inprincip släpa honom så får nog bli koppel fast att han föredrar att vara lös!😜

Löpningen går bra, kör 3 pass per vecka. Förra veckan sprang jag ridstigen med Lullen i lina och stukade ena foten rejält (tjurskalle sprang hem och insåg först då hur ont de va) och har därefter haft lite ont men försökt kriga ändå. Kanske egentligen borde vila men är sjukt motiverad och de vill jag ta vara på. Imorgon står långa intervaller på schemat! Man ska springa i ett sånt jäkla långsamt tempo i dem + långpassen. Jag är verkligen ingen snabb löpare men jag får paniiik. Ska spring i 7min/km tempo och lyckas verkligen inte komma över 6.40 i snitt tempo. Aja får jobba på det.

Rätt så taggad på livet iallafall!
Har även hunnit göra min 3e tatuering, en ros på handleden/övre sidan underarmen typ. Alla mina bekanta är ute på Malåfesten i helgen och jag jobbar som vanligt, lite lätt bitter. Men ja försöker snurra tankarna på att vara bakis och att alkohol är nervgift så känns de lite bättre!

Kommentera här: