Rock on

Avverkade ett 50 min löppass efter jobbet igår. Gick tungt och jag var tvungen att gå 3 gånger några steg. Men jag gjorde det baske mig. Ja hade tänkt flera gånger bara gå hem men med msv i sikte finns inga ursäkter så jag paltade mig runt i ett snigeltempo. Tror ärligt talat aldrig jag känt mig så färdig, men det gör mig starkare!👊
Detta efter onsdagens intervallpass!🙌

Hade tänkt rida dressyr men Natali övertalade mig att vi kunde rida markarbete. Vilken var helt rätt beslut, jag har tragglat alldeles för mycket på ett och samma på sistone så de satt fint med variation.

Vi hade ett räcke med galoppbom 5.5m före och efter, ett räcke med galoppbom 3m före och efter. Samt ett enkelt räcke och på ena sidan hade vi 12 galoppbommar på raken. Stod uppe en massa annat från helgens P&J men som vi inte använde.
Sjukt roligt pass!🙌 Fasen, detta behövde vi! Motivationen gick i topp och Lullen kändes så så så fin! Bara jag rider och inte sitter och tror att jag rider för att jag byter gångart typ och svänger. Vi fick båda verkligen jobba hårt. Sjukt roligt! Till en början travade vi de 12 galoppbommarna med 2 steg emellan, tror dock inte vi fixade det felfritt en enda gång men ville inte traggla allt för mycket. Duktig i galopparbetet. Finfina häst!

Idag ska vi rida upp i backen och sedan kör jag tillbaka Lullen till Kokis. Så skönt för han! Blir troligtvis vila på lördag och ett pass på banan på söndag.

Jag och Robin åker nämligen och campar i Byske. Tillsammans med svärmor, Robins moster och morbror med familjer. Mysigt! Helst hade jag velat sova heeeela helgen och ta igen mig men kvalitétstid me dem man tycker om är ju heller inte fel.👍