Varför inte liksom?

Kanske skulle satsat på tjejmilen i år? Varför inte liksom? 🏃💨

I tisdags red jag och Robin ridstigen. Eller vi turades om att rida på Lullen och leda Dante. Tror ja hade mitt första "bakslag" om jag ska se till inridningen av Dante. Jag hade grimma på honom och hade med ett par tyglar. Knäppte på dem och tänkte "vad kan hända?" Barbacka kastade Robin upp mig och först stod han lika snällt som alltid men sen från ingenstans började han kasta med huvudet och snurra och inte själv veta riktigt va han ville. Försökte mana på han framåt men han snurrade bara mer. Klev av och promenerade med honom en bit. Sen provade vi igen. Men denna gången höll Robin i tyglarna och gick bredvid. Gick mycket bättre, slog fortfarande med skallen mer än vanligt men annars trampade han på bra!
Har köpt en sadel åt honom som jag ber till gud ska passa. Så ja kan göra bort att verkligen rida honom och prova galoppera så jag kan få ställa av honom sen. Han har vuxit en hel del men ser ju fortfarande ut som en förvuxen åsna. Ja, vad det ska bli av denna lilla krabat?

Igår red jag Lullen i ridhuset. Vi markarbetade med Natali och Julia. Fin pålle trots vila, något pigg men så länge det är arbete är de ju bara till en fördel. Annat är de när man ska försöka trava av och han skottar på som om vi tävlade i monté. Kändes väldigt fin i galoppen och jag lyckades verkligen aktivera honom och engagera både honom och mig själv till riktigt bra rundor. Såhär såg övningen ut.
Fast vi gjorde om oxern till ett räcke.
När jag slutar mitt nattskift drar jag direkt till stallet och ska rida dressyr med Natali. Fokus kommer ligga på övergångar och rakriktning. Blir nog himla bra! Mycket halvhalter som vi också behöver!😆
Dante får nog ännu en vilodag då vi åker med jobbet till Lycksele i eftermiddag för att gå på en föreläsning, direkt därifrån åker jag på jobbet för sista nattskiftet, så måste försöka sova lite idag.
Har fått dille på smoothies, så gott!😍