Gårdagen

Vakade av på jobbet vid halv 8, tog ut hästarna och sov nån timma.
 
Sen ringde Julia och sa att hon var på väg till ridhuset med Schibben. Perfekt då jag och Corran planerat att ta Noel till ridhuset. Snabbt och rappt på med kläder och utrustning på pållen. Corran fick rida på egen hand. Hoppade blocket och föll av då Noel gjorde ett helikoptersprång över, men de gick bra. Hon fortsatt skutta blocket och trava med gott mod.
 
Ja fick sitta upp på Schibben, dröm! 2 månader av bara skritt ute i overall barbacka. Så sjukt roligt att få rida lite, omän jag inte har timing, ork eller känsla men gudsförbannat så roligt de var. Snälla Schibben som bjuder på fina språng över hinder, galoppombyten och passage fast jag knappt vet vad jag gör, hahah! Snacka om terapi, nu minns jag varför man drar till stallet varje dag och mockar, borstar och fodrar med ett leende å läpparna. När man har en frisk häst så får man så mycket tillbaka. Visst visst de får jag av Lullen också men jag håller på att va rätt less att inte veta, tömma plånboken och bra skritta. Huvudsaken att han bir frisk, sen vet jag att jag kan gulla till mig lite sadeltimmar på mina vänners hästar men fram tills igår har de inte känts roligt eller nödvändigt.
 
Dante skulle egentligen vila men jag och Corran psyktränade honom lite inför framtida inkörning. Gud tänk den dagen man ska spänna fast den vildingen i en vagn. Pjuh tur ja inte har tidspress. Vi spände fast Lullens brösta i en longergiord och sedan en lina som fick löpa bak, som Corran hade i handen. Hon stod på en spark och "åkte" bakom och jag ledde, kanske 2 varv runt stallplan. Han fick dra men inget som satt fast, duktig bebis. Vi började med att bara gå utan att Corran höll i snöret så hon var överallt med sparken och hoppade, välte den och levde om, men han brydde sig inte för fem öre. Så att sen åka där bak var ingen stor grej om vi säger så. ;)
 
Sist men inte minst fick Lullen sin skrittur. Corran tolkade bakom med sparken och jag satt barbacka på. Ett varv runt kvarteret, blev nog bara 10-15 min men de fick vara nog. Han gjorde fina skolor och förflyttningar så jag var nöjd!
 
Vi käkade middag hos Ingela och Kent. Vi har börjat med (har börjat? Lät som vi gjort de mycket, igår var 2a gången men jag tror de kommer hålla i sig.) att gymma kl: 18 på söndagar och före det ska någon av oss bjuda på middag, myspys. Det är jag, Robin, Ingela, Kent, Annelie, Tomas, Abbe och kanske stora Albin som kör. Eller ja, Kent är med och käkar + deras barn men drar sedan på hockeyträning med Ebba där han även är tränare ibland. Förra veckan var det dock bara jag och Ingela som tränade men aja, blir säkert bra, jag är astaggad! ;)
 
Från förra veckan hade jag träningsvärk ända tills i söndags i magen + att jag då kört min magmaskin hemma några varv varje dag men jädrar va skönt med träningsvärk. Däremot så körde vi ben igår och jag avslutade med 30 min löpning. Guuudarns vilken träningsvärk jag har, kan knappt ta mig ur bilen, gå i trappor eller böja mig ner. Gissar att stunden på Schibbens rygg också har en del i det hela. ;D *spännbicepsemoji*
 
Sen hade jag och Robin myskväll framför Beck med kvällsfika i form av frukt, torkad frukt, bär och kvarg.
Tycker själv att jag var väldigt produktiv. Får man vara självgod eller?;)
<3