Vi ser de snöar, vi ser de snöar 🎶

Då hovis beslutade sist att plocka bort sulorna och moder natur ville se vad Norrland går för så har de kommit en massa snö och hästarna kan knappt gå då de får klobbar... Blää!!

Vad har hänt sen senast då?😀 Jag har legat på latsidan med min egen träning och inte gjort nå mycket alls. Daniel har faktiskt kommit igång med att gå på lina och ridas. Har ridit honom i sjöbackas paddock innan slö snö kom och han har haft lite dålig bjudning när jag sitter på. Men vi ska både fara till ridhuset någon dag och prova och uteritt med en kompanjon före. Han är ju egentligen sjukt snäll och duktig. Lite mongo i stallet och hanteringen bara..
Igår var vi till Norsjö och löshoppade bebisarna jag och Natali. Så enkelt och smidigt. Trevligt folk som är så öppna och välkomnande att man lästa vill fälla en tår! 
Bägge gjorde riktigt bra ifrån sig! Ridhuset var uppvärmt så Dante med bjärnpäls höll på att kläckas. En till orsak kanske är att när man sagt åt hästarna att sakta in när man ska höja så lägger Dante 200% på att springs runt runt runt. Han fascinerades även av sin spegelbild, what a handsome guy!👋
Hoppade riktigt bra och jag håller tummarna på att han har en bra dag när de är dags för 3års.

Lullen är också sjukt fin nu! Igång och kämpar på. Siktar på att få över 62% på LAn i Lycksele v. 20. På grund av skitväder kunde inte en ny dressyrtränare på klubben komma hit i måndags som de va tänkt. Men låter som att hon kommer på söndag, Lena Unneby. Hon har varit här 1 gång förr, känns spännande att höra va hon har att säga om mig och Bert! Som sagt, Bert är finare än nånsin och de är nu vi ska gasa på framåt och inte nöja oss!👊

Kommentera här: