Long time no sleep

Sover inte särskilt mycket nu när ja jobbar natt.. Är inne i nån dålig fas, men de går väl över!

Senaste tiden har Lullen gått rätt mycket och bra pass. Blandat uteritt, markarbete/hoppning och dressyr, ungefär 6 dagar i veckan. Ja kanske skulle försöka tömköra lite för omväxlingens skull. Jag har ridit väldigt konsekvent och fått väldigt konkreta resultat! Lullen känns finare än nånsin å framåt ska vi!

Dante har haft vila och skulle sättas igång. Under påsken var jag väldigt flitig sen har det blivit mindre. Tappa som gnistan lite när han tjorva så med hovslagarn. Ha gått lite promenader med en helt okontrollerbar häst som försöker på alla vis vara omständigheter och testar ledarskapet heeela tiden. Tålamodet tryter tillslut.. Han är så snäll så länge nån annan häst är med eller en liten stund under promenaden men sen äre som att han bara blir tvärsöver. Han tycker ju inte om att vara själv vilket jag anser att jag då måste träna på. Jag ska inte ha nån problemhäst.. Tror att får jag igång han mer så han inte har så mycket överskottsenergi och blir mer stimulerad blir de nog bättre. Men det är tufft när man får så lite tillbaka fast man kämpar så.. Jag tror på Dante, de gör jag. Men jag tro han kommer vara en krävande häst hela sitt liv och det vet jag inte om de passar mig.

Jag själv har tränat lite styrketräning både hemma med min kroppsvikt, magmaskinen å hantlarna vi har hemma samt löst ett gymkort på jump in och tränat lite med Kim och Sandra.
Inte varit där nåt i veckan men ska se om ja inte pallrar mig dit imorgon. Har mycket motivation men är så osäker på själv utförandet av övningar. Är sjukt rädd att göra mig illa pga dålig teknik.
Sprang för första gången ute i tisdags! Vilken dröm-känsla! Sprang från jobbet till Nölvikens infart åse hem. Blev 4.86km och tog 30mim och 2 sekunder. Så många gånger jag sprungit runt själva Nölviken och verkligen njutit av löpningen och varit så sjukt stark. Blev galet nostalgisk och motiverad. Sista km var dock vääldigt tung, men vad har jag att förvänta när jag för första gången springer ute på asfalt och ökar mitt tempo. Fantastiskt var de i varje fall!🙌
Idag gick jag samanlagt 1 timma innan jag gick hem och sov och ikväll har jag rakat Lullen och skrittjobbat. Innan jobbet for jag och Sandra ut på en liten joggingrunda. Har känt av benhinnorna lite så var lite orolig för det men de gick helt ok! Vi sprang bara runt industriområdet, vet inte hur långt de är hemifrån.

Skönt att vara igång igen!
Imorgon ska transporten packas, Lullen badas och knoppas och jag ska sova som ett barn för på lördag kl. 4 rullar transporten mot Luleå. Ska tävla för första gången i år, dressyr. LB:2 2016 & LA:4 2015. Kanske lite vågat att starta året med en LA:4. Men om jag ska "vänta på rätt klasser". Kommer jag aldrig få tävla då jag jobbar 2 helger av 5 och de inte är så himla mycket tävlingar.

Mitt mål är att rida båda programmen på godkänd procent = 62% men däremot är jag ju lite realistisk och kommer knappast rida LAn på de så där siktar ja på 59 iaf!

1 isasriddagbok.blogg.se:

skriven

Förstår verkligen gymmet-känslan! Jag har ingen koll alls på hur maskiner funkar och så! När jag kliver in på ett gym blir jag helt låst. Håller på och inbillar mig att, att mocka skit och rida räcker, men så är det nog inte.... :/

Kommentera här: