Dreams

Ge mig några miljoner och en stor hästgård intill nån sjö, en timring att bo i med ridbana och tränare så jag kan leva loppan.. 

När man ligger hemma med feber hinner hjärnan hitta på mycke..

I torsdags red jag i varje fall i paddocken. Fortsatte på det vi gjort dagen innan med Natali men lite mer varierat tempo osv. Red ca 40 min allt som allt. Jobbade mest med säte och röst, helt otroligt så lyhörd han är lilla nordisen. Lyssnade till minsta lilla signal och var sjukt lösgjord och fin. Jobbade i alla gångarter med samling - arbetstempo - samling. Med små små signaler kunde ja reglera så mycke å han hade skallen stadigt på tygeln, ingenting i handen! Han frustade hela passet och speciellt när vi travade av på lösa tyglar helt avspänt och jag och lätt sits! Åh va de är kul att rida när de går så bra!! 

Tänkte ge bägge grabbarna en 3 dagars vila. Men Dante blev tjorvigt och sprängde hagen som vi städat ur ena sidan och vinskyddet är fullt med en hel traktorskopa spån. Så tränade honom idag lördags, även lite ibland trav. Såret ser fint ut!

Är dock liggen i feber idag.. Så vi får se om jag pallar att kanske longera dem ikväll, är ju inte så krävande, typ i grimma.. 

De har även börjat sova ute. För tjafsigt å mycke folk me starka åsikter på stallet. Jag har dem istället i MIN hage och behöver inte ha med någon annan att göra mer än nödvändigt.👍