Bekväm som rackarn

Jag är rätt bekväm av mig och lite snål faktiskt.. ;P Eller på sina fronter, hästarna skulle jag kunna lägga alla mina pengar på och i princip sova hos mamma eller på gatan och leva på havregryn om det skulle vara så. Men att unna mig själv saker händer typ aldrig. Inte ens ridkläder, mina nyaste ridbyxor är 2 år gamla och de före det 6 år..
 
Träningskläder köper jag inte heller, skor tycker jag dock är himla viktigt då jag älskar att springa. Investerade faktiskt i ett par dyrare förr förra våren. Det är verkligen terapi för mig att få starta nån bra spellista och sedan bara låta benen mata, fast det emellanåt är sjukt jobbigt.
Har i varje fall fått ta ett löpband av mamma. Nu blir de halt ute, är mörkt många av dygnets timmar och kallt.
Fatta lyxigt då att bara dra fram löpbandet (som man kan vika ihop) och beta av nån kilometer precis när som helst oavsett väder. Nu finns inget att skylla på! Är för snål för att köpa såna där skor med inbyggda broddar och då blir man rätt begränsad här i norrland. Men jag hoppas och ska försöka att fortfarande ta mig ut och löpa de dagar vädret och allt är på min sida! :D
Löpningen gör mig även mer motiverad att styrketräna så förhoppningsvis kommer jag vara i mitt livs form till nästa tävlingstermin!
 
Typ såhär ser det ut ! :D
 
 
 

Kommentera här: