Confused and emotional

Vet inte vad jag vill eller hur jag ska gå till väga. Eller hur ja ens ska komma fram till svaret. Vill heller inte gå in halvhjärtat för något som jag brinner så förbannat mycket för å bara "låta tiden gå", jag vill ju mer, men vad och hur? Blä.. 

Blir helt färdig bara av att tänka. Mycket som snurrar innanför pannbenet just nu.. Vill inte gå in mer exakt än på vad jag är så förvirrad över då jag är frustrerad och jag vill välja mina ord rätt.. 

Om det finns nåt nånstans som har någon sorts allsmäktig eller övernaturlig förmåga snälla give me a sign! Eller näe, ja bli fan mörkrädd bara av att skriva de. 
Jobba natt å de börja va mörkt ute, yeah livets liv, not. 
Nu ska jag ta min ironiska oro och försöka få något vettigt gjort här på kneget..


Vila för hästarna förra helgen då vi åkte till Piteå. Sen har Lullen agerat moviestar star, vet inte hur mycket jag kan avslöja men det är en dokumentär om en by här i Norrland som spelades in. Lullen gjorde inget avancerat, stå stilla å se snygg ut, trava efter en väg typ!;) 

I måndags drog vi till paddocken och försökte desperat få något vettigt gjort men jag fick aldrig nån riktigt bra känsla. Jag rider askasst då jag blandar min vanliga ridstil med det Gunilla lärt mig och i slutändan blir de inte bra, både jag och Lullen är som stora frågetecken. I ren frustration avslutade vi med att galoppera varv på varv i ökad galopp åt båda håll och sedan lite tempoväxlingar i trav, för att han skulle tycka de va enkelt och ja en schysst känsla med sig. Nog hade jag väl de också men vetskapen om att jag verkligen inte sätter Lullen i en rättvis sits då jag rider så okonsekvent tär på allt vad tålamod och fokus heter..

I tisdags kom en tjej som skulle agera skådis och tränade på att rida, blev väl ungefär en timma,  mest trav. Träna på tempoväxlingar, övergångar och lättridning. Tänka sig att något så "enkelt och självklart" som att kunna rida lätt eller sitta i trav kan vara så svårt för någon som inte ridit förr. 

I onsdags spelade vi in. Drog Lullen me släpen till lindenäs, fantastiska okomplicerade häst och underbara transport! Vilken frihet att verkligen när som helst kunna släppa in hästen och åka precis var jag vill! De filmade några scener i trav efter en grusväg. Sen ville dem ha en annan typ av miljö så de tog bilen och Max som såklart va med och jag satt upp på Lullen å galopperade lindenäs runt i princip för att komma dit så snabbt som möjligt. Precis va vi behövde, kravlöst, framåt, underbart! Sen filmade dem i skritt och när vi var klara ledde jag Lullen tillbaka då han var rätt svettig, solen lyste å värmde som satan så han var rätt varm. Tog med mig Max också åse gick vi hela vägen tillbaka till transporten. Gick på lika snällt då! 

Väl hemma i stallet lastade jag på Dante och körde en liten sväng och sen fick de båda gå ut i hagen. 
Mina djur är så fantastiska! Max finner sig i allt och följer alltid med, hästarna går på transporten själv, jag lägger upp grimskaftet på halsen och de går in så stänger jag bakom dem sen. Ut backar de lika lugnt!
Dante har ett skitfult sår på insidan av benet. Hoppas Robin kan hjälpa mig imorgon att tvätta upp de ordentligt.

Idag har de fått vila igen..

Imorgon ska Dante promeneras och Lullen dressyra!😁

Jag tänker på dig ofta lilla vän! Hoppas du har de bra!❤