Dagens

Lullen

Han fick massa massage och kli-mys när vi kom in. Gud va han uppskattade att få stå lös och sova på stallgången istället för ute i ovädret.
Började att rida i paddocken och jobba i skritt. Öppna, sluta, ryggning, tempoväxlingar, skänkelvikning, volter, halt. Ja vi gjorde lite allt möjligt och det är så himla kul, gud va man kan göra mycket i skritt! Han frustade och frustade och var himla fin redan ifrån början. Fick dock klobbar så vi gick in och hackade bort dem och for sedan kärleksstigen.
Travade från stallplan ända bort till udden. Jobbade med precis samma som i skritten. Mest fokus på att han skulle jobba avspänt och inte springa, pigg deluxe. Kom tillslut till arbete och var så sjukt fin. Hade ingenting i handen och han riktigt dansade fram.
Jobbade sista biten i galopp fram och tillbaka två gånger. En vända fram och åter per galopp. På vägen dit lät jag honom galoppera på men gjorde tempoväxlingar och öppnor i den något mer framåt'a(?) galoppen och på väg tillbaka skritt - galopp och sedan tempoväxlingar i samlad galopp samt slutor. Shit va fin han va!
Avslutade med att när vi travade hem gjorde vi halt vid varenda lyktstolpe. Jag som tyckt min lilla häst är så snäll. Däremot kan han inte stå stilla mer än 1 sekund. Så vi tränade mycket på det. Hann både backa ned i diken och försöka resa sig. När han gav sig var jag också nöjd! Fick förbi pv så han fick godis. Stod länge och myste och stretchade i stallet efteråt också och han fick sin favorit godis, mandarin!

Dante

Ledarskapstränade i paddocken. Han tyckte inte alla om vädret och var lite på dåligt humör. Jobbade i skritt och lite i trav. Avslutade med att flytta i sidled längs med en långsida med skallen mot staketet. Duktig bebis! Pussade å kliade länge i stallet efteråt.


Sedan gick jag och Max en promenad med Ewe. Skönt!
1 Maja:

skriven

Så söt!

Kommentera här: