So far so good

Än så länge har jag faktiskt lyckats hålla mig till veckoplaneringen! Sen att de bara gått 3 dagar och jag skrev den efter 2 är bara detaljer..😉

Måndag: Joggade i ridhuset. Lång och låg. Slutade med att vi travade runt i 45 minuter innan han gav efter men då var han riktigt fin!

Tisdag: Dressyr i ridhuset. Har fått låna en gjord av Irene som jag tycker va riktigt bra. Är inte riktigt nöjd med min "supergjord" som både är anatomisk och svindyr.
Jobbade rätt kravlöst. Mycket tempoväxlingar och arbete på volt. Fokus på avspändhet och lång och låg form. Riktigt fin och eftergiven.

Onsdag: Galopperade ridstigen, hade graman på vilket ja tycker gjorde susen! Han kan inte gå med skallen bland trädtopparna när han blir pigg eller låtsas titta på något. Himla avspänd och fin! Försökte få honom att hitta sin takt och balans för att verkligen jobba den vänstra - dåliga galoppen. Lät honom rulla på och jag tror det var riktigt bra för oss båda! Jobbade självklart i båda galoppera!

Idag blir det hoppning/markarbete med Natali och gänget. Ja åker dit å bygger så fort jag slutat jobba.
Hoppas verkligen att jag kan rida ordentligt. Har en riktigt tjurig förkylning som absolut tar ut sin rätt... Är helt orkeslös och kan knappt andas. Lever på ingefära i hett vatten ungefär.

Nog om detta! Ha en fin nyårsafton! Jag kommer spendera natten på jobbet så blir inget galej för min del!
Trocadero for the win!