Veckan

Trots världen lugnaste vecka har jag typ inte hunnit med någonting men samtidigt haft fullt upp, bloggen har därför varit lite lagd åt sidan..
 
Tänkte dra veckans ridpass som snabbast.
 
Tisdag: Dressyr i ridhuset, red över nå galoppbommar som låg på meddellinjen och fortsatte att jobba lite på bytena. Grymt ridpass. Tror inte jag ridit så aktivt, ordentligt och konsekvent någonsin när jag inte haft någon som skrikit på mig. Good job!
 
Onsdag: Uteritt, red först kärleksstigen och sedan över isen med Tilda. Hästarna va lagom spända och på tårna eftersom isen låter när den "tar ihop sig" gick iallafall riktigt bra. Tränade mycket utan stigbyglar. När vi travade av hemmåt slappnade de då av till slut och frustade hur mycke som helst.
 
Torsdag: Ridlektion för Jannike. Dressyr, vi red på kvartslinjen och tränade öppnor och att rakrikta. Att rakrikta ska vara så svårt.. ;) Gick väl sisådär, Lullen försökte verkligen men blev lätt stark när han blev trött och då blir jag tyvärr lätt stark tillbaka men med Jannikes hjälp släppte det hyfsat fort. Kan ju även tillägga att Lullen va super speedad hela passet. När vi skulle skritta och vila powerwalka han typ runt ridhuset och skulle gå före alla andra hästar och ja allmänt lite på stoigt humör typ.. Nöjd iallafall.
 
Idag bilr det vila fast jag planerat jogg. Han har haft en rätt hård vecka ändå och jag tror inte han mår dåligt av att gå i hagen idag, han ska ju gå hela helgen också. :)
 
Hoppas ni haft en bra vecka! Själv har jag varit till tandläkarn idag klockan tio och lagade ett hål, finns INGET som är värre. Fick jättemycke bedövning för det tog inte först ochs en när jag var klar och han såg hur sne jag blev i hela ansiktet sa han "oj, dedär lär sitta i en stund", rätt å riktigt. Bedövningen sitter i än fast den har typ just börjat släppa. Har varit sne i hala ansiktet hela dagen till å me näsan ha drage iväg åt nå eget håll. Aja, överlevde gjorde jag iallafall. Ha en bra fredag!