Sovmorgon utan sömn

Ridlektion för Jannike igår, vi jobbade med skolorna öppna & sluta. Lille Bert va riktigt fin, bara de att ja inte kan rida. Bara att trava på volt känns helt fel...

Ska få hjälp av Judith imorgon, tror de blir ut å busa idag.

Jannike sa en sak igår som tål tänkas på. De kanske inte är nåt me Lullen, de kanske är så enkelt som att jag inbillar mig det å tänker på det hela tiden istället för att göra mitt bästa i ridningen. Så kan de ju säkert vara, men jag utesluter ändå inte att de kan vara något.

Kursen i helgen blev förresten inställd, för många avanmälda. Ett tips till nästa gång: lägg lite energi på INFORMATION till kursdeltagarna!
Jag har inte ens fått veta av dem på Skellefteå ridklubb att kursen inte blir av, de fick ja veta av Mona. Inte snyggt!
He ä väl deras och inte Monas uppgift att informera mig? Morr, skärpning!
De som på tävling är en så trevlig anläggning och förening..

Sen hände ju en mindre lyckad sak igår också. Lullen råkade mejja in mig i väggen och troligtvis har jag knäckt nåt revben.. Jag har honom alltid lös i stallgången efter jag ridit men igår gick de inte så bra. Ouppmärksamma kvinna. De är ju på alla sätt mitt fel å inte Lullens. Kändes dock jävligt onödigt.. Kan inte vrida eller knappt böja mig, inte andas djupt, hosta eller skratta utan att vilja ta mitt liv. Aja ba å gö de bästa av situation.
Kan ju även meddela att de gör nästan mer ont nu idag än igår kväll.. Snälla revben sluta göra ont å låt mig somna om!