Colours turn to grey

Att int folk kan bete sig! Vuxet folk, vuxna "förebilder" äre vi snacka om!! Gah!
Min blogg, ja skriver precis hur omogna å tragiska inlägg ja vill!
Read it or leave it!
Hahah, det som gör det hela dubbelt så komiskt(eller tragiskt egentligen) är att de personerna som trycker ner mig hela tiden så fort de får chansen faktiskt läser min blogg. Ni sitter säkert hemma å småskrattar åt de här inlägget eftersom ni känner igen er, egentligen tar åt er å vet precis vilka ni är! Ni tro att ni är så fruktansvärt felfria, men även solen har fläckar, fast vänta, ingen av er är ens i närheten av en sol, ni är mer ett åksmoln som följer mig i varje steg, stallet, bloggen, instagram och fb. Ja vet inte vad ni är ute efter eller va ni kommer tjäna på det, säkert nå storatrat eftersom ni hittar fel i allt!
Va äre me mig som ni stör er på egenligen? Äre ridningen? För att det faktiskt går framåt och bra för mig? För att jag lägger ned timtals hårt arbete och slit, och faktiskt uppnår resultat och bara fortsätter klättra mot toppen? Att jag prioriterar att träna min häst eller jobba framför att sitta och snacka skit bakom ryggen på viktiga personer i mitt primära sociala umgänge.Att jag har sjukt bra tränare som verkligen tar fram de bästa hos sina elever och deras hästar!
Eller är det de personerna jag umgås och tränar med som stör er? De som faktiskt finns där, stöttar mig och lyfter upp mig varenda gång ni lyckats få ned mig på botten? De som delar fram- och motgångar och glädjs åt mina framgångar och kommer få stå med mig i rampljuset varenda gång! Personerna jag faktiskt är fruktanvärt stolt över och är lyckligt lottad att ha i min omgivning. Dessa personer har stort inflytande och är en av anledningarna till att jag den jag är och att jag står här jag står. Vad har dem gjort er och varför ska det gå genom mig? Varför försöker ni alltid vända mina riktiga vänner emot mig? De vet precis hur ni är och skiter fullständigt i er så tyvärr men ansträngningen är helt i förgäves..
Att jag går framåt i ridningen och livet är då inget tack vare er och ert skitsnack.Ert vidriga sätt att vara och skitsnack kan ni lägga ned för he ta er int någerst! Ni kom garanterat int kunna rubba mig å få mig att må så dåligt som ni en gång gjort. Ja kom int gå tillbaka till att smöra för er, he ge me absolut ingenting och jag har faktiskt mer självrespekt än så.
Bara för att ni är instabila osäkra personer behöver ni inte ta ut det på andra. Ringer det inte i nån klocka eller något när ni mår bättre av att trycka ner andra? Snälla, ni är vuxna å ska va förebilder! Tänk på de små som både ser och hör så mycket mer än ni tror! De tar efter er och tror att det är rätt. Ska alla de nästkommande generationerna bli som er måst vi no passa oss noga.... Vart är världen påväg liksom?
 
Hade jag lyssnat på er och ert skitsnack som jag så länge gjort hade jag förmodligen gjort och varit precis som ni. Att ja bröt me fri från er bubbla och egna lilla perfekt värld är de bästa ja gjort på länge. Sluta se saker som svart och vitt, rätt eller fel. De finns inget sånt! Va tjänar ni på att motarbeta allt och alla som inte håller med er eller gör som ni gör.

När ni konfronterar mig eller ska komma med något spydigt uttalande har ni sällan tänkt hela vägen. Ert budskap går fram (in genom ena örat och ut genom det andra) men ni har ändå som ingen tråd i det hela. Jag tror att ni ibland själva inte ens vet vad ni vill, ni bara måste ha något att säga eller påpeka.
Ni påminner om politiker, till exempel när de försöker undvika en fråga, så slutar det ofta med att de har pratat så mycket runt frågan att alla glömt den. Kan ni komma till punkt nån gång?
Istället för allt ja ska få höra en massa tisslande och tasslande eller höra saker ryktes väg så kan ni väl komma direkt till mig och säga det som är vesäntligt!
Jag tar tjejer och killar som exempel i detta: När tjejer bråkar äre en jävla massa skitsnack och rykten hit och dit, man kan aldrig vara saklig och säga saker direkt till person i fråga utan de ska ta en massa omvägar för att sedan eventuellt, kanske, om man har riktigt tur lösas, men då är man ändå hatisk inombord medan man ska vara en "vän".
När killar däremot är ovänner så tar de tag i det vesäntliga direkt. Det kanske blir en smäll eller två, men sen är det löst.
Tjejer är så långsinta, å ni är trögsinta..... Kom fram till mig å säg allt du vill ha sagt, slå ner mig på backen på riktigt och sen låt mig resa mig upp och slå tillbaka så vi blev kvitt? då kanske det är bra sen? Nu var jag väl lite drastisk men ja hoppas ni fattar vad jag vill ha sagt. Vi kan lösa det här och nu så varför inte samarbeta och göra det.
Jag kan inte ens räkna till alla gånger jag verkligen gjort mitt yttersta för att ni ska bli nöjda men icke, då hitta man på nå nytt å hacka på.
Hör ni själva hur patetiskt det är? Va äre för tankar som kommer upp i ert huve, för ja vet att det kommer upp tankar även om ni aldrig kommer erkänna det.
 
Ni få ta åt er eller int, jag antar att ni väljer det andra alternativet men fine! Kul att även ni patetiska individer för en gångsskull intresserade er för mina åsikter! Ska bli så roligt å höra av de mindre va ni ha å säga om de här sen. Ja längta!!
Jag har inte nämnt någon och har du då tagit åt dig av vad jag skrivit kan du väl ta dig en funderare!
Glöm int att ni ä vuxet folk, då bete man se int hur som helst!
 
Jag är absolut inte heller felfri men jag försöker iallafall förbättra mig, men när ni står ivägen som nån jävla regering som endast tänker på sig själva å vad som kan gynna er så äre jävligt svårt. Ni är precis som dem svenska regeringen, helt omöjliga att ha å göra me.
Som straff av olika slag.. Tjuvjakt och skattebrott straffas hårdare i Sverige än mord, misshandel eller våldtäkt. Visst äre väl ändå för tragiskt! Men, man ska inte tro man kan lura regeringen, saker som rör högsta hönset är viktigast.
 
Det kanske inte låter som det men jag är ödmjuk egentligen.;)