Lördag

Kost:
Fastedag = Max 500kcal
Har tidigare kört 1 & 1/2 dygn fastande men nu kommer ja sikta på 24h och sedan får vi se de kommande timmarna efter, kan variera från gång till gång. Räkna nu från klockan 20 i fredags till klockan 20 idag - lördag som fasta.
En proteinbar + en husmans med skinka på imorse innan läggdags.
Kött, potatis, svampsås och tomat med mozzarella klockan 20. Fastan Slut! 
En proteinbar vid 22.

Träning:
Ridning och löpning i stugan med hundarna.

Hästarna:
Red Dante i paddocken på ridklubben. Några tjejer ifrån stallet va snälla och skrittade till Sjöbacka och gjorde mig och Dante sällskap till klubben. Red i alla gångarter. Lätt och roligt. Lite dålig framåtbjudning. Han har lätt att liksom komma fram i trav eller galopp men att bibehålla.. Styrningen funkade heller inte riktigt så bra idag.. Han var duktig men lite dryg och trög. Busade till 1 gång men annars inget. Mathilda skrittade med oss tillbaka till stallet.
Provade Rilles sadel och den låg mycket bättre än min. Tycker min tar i manken emellanåt när jag sitter i sadeln... Gud va roligt med utgifter för att köpa ny sadel!🙌🔫

Lullen dressyrade i paddocken. Lite yoga/stretch. Han kändes helt otroligt seg. Kan köpa de på 1 vis då de var himla varmt men han kändes också liksom tom på något vis.
Hade väl egentligen varken en bra eller dålig känsla. Men nu när jag de senaste veckorna haft kalasbra pass nästan varje dag kändes de ju skit idag att de bara va så halvdant på något vis.. Blä.. Stackars Bert som säkert kände min frustration. Ny dag imorgon!

Stod så snällt och väntade utanför stallet medan Mathilda gjorde iordning Ludde. Han har som landat 10 nivåer min lilla minikärlekshäst.

Kommentera här: