End of weekend

I söndags fick Lullen rastas lite ute. Red lindenäs i alla gångarter med Sandra och Björne. Bra pass, sjukt laddad men fokuserad. Blev rätt mycket skritt men de är nyttigt också!

Dante körde jag med transporten till ridhuset. Va uppe nå blocket hinder här å var. Först gjorde vi våra ledatskapsövningar och sedan fick han springa lös. Han var mer sugen på att gosa medan jag tycker de är dags vi gör oss av med energi och börjar bygga upp kondis osv inför 3års(om de nu ens blir nåt). Bestämde mig för att inte bara jaga på honom utan springa med honom och leka fram träningen och även ledarskapet. Gick så bra, snacka om lyhörd och följsam bebis! Dock har han för sig å ha öronen bakåt medan man springer tills vi stannar eller vi är på en volt typ. Ja de va sjukt roligt iallafall! Vi sprang och hoppade över ett av blocket hindren och snacka om att Dante tycker han är störst, bäst och vackrast!😅
Tjurade lite vid transporten, tror han är mer brydd över att han blir ensam än över själva transport-momentet. Måste träna på att han ska va själv..

Kommentera här: