Hinna ikapp

Oj va ja slarvat med detta. Ett tag hade ja sån bra koll!

Iallafall sen sist har jag ridit en Lena kurs (de va 2 dagar efter vi kommit hem ifrån Kroatien).
Hade egentligen en superkänsla men blev lite frustrerad på mig själv som "tappat" lite timing, shit va fort de blir så. Sen fick hon också tjata om att ja skulle korta tyglarna. Annars riktigt bra pass, jobbade mycket i galopp med förvänd galopp, öppnor, slutor och upptag från mellangångarter. 

Tävlade i Kågedalen i dressyr. Hade funderat hela veckan på att avanmäla mig då ja inte fått till nån riktigt bra känsla förutom Lena kursen.

LB:2 
Fin på framridningen, helt tom och orkeslös på banan. Fick bokstavligttalat bära, jucka och sparka oss runt banan. Däremot så tyckte ja ändå att han gjorde de han skulle. 60.833 % blev de. I EN LB!?!? HUR ÄR DE ENS MÖJLIGT?🔫 Ja ska nog börja om å rida LC ett tag.. Blev ärligt förvånad över den låga procenten 

LA:4
Samma program som ja red i Luleå tidigare i vår på 59.59%. Nu fick vi 60.270. De är ju alltid nånting att de gått framåt. Hade en bra känsla ska från framridningen å ända in i sista halten. Visst han hade en taktmiss i skritten å började trava och bröt av i förvänd galoppen men va så fin i övrigt.

Här är en bild från Kågedalen.

Kommer skriva ett eget inlägg om Kroatien resan!🙌

Sen har vi bara tränat hemma, var egentligen anmäld till en hopptävling i Älvsbyn mem bangade. Kände inte att vi hoppat nog. Dressyren är ju så himla kul nu!

Dante har sommar vila och är finare än nånsin, lite vild i hagen emellanåt å ja hinner va livrädd att han ska bryta nåt ben. Växer både på bredden och höjden.

Kommentera här: