Sikta framåt

Sen Kroatien har jag verkligen haft en down period.. Jobbat mycket, sovit lite, velat kräkas så fort ja hört ordet mat (typ levt på mackor), migrän flera gånger och ja i allmänhet sliten.

Har blivit ridning men kanske inte så pass mycket och "ordentligt" som ja önskar. "Den bästa träningen är den som blir av" brukade ja tänka förr men nu känner ja mer att ja också måste få något vettigt gjort när jag väl är där.

Har knappt promenerat eller tränat själv heller. Kört bil överallt och typ rastat Max i stallet, stugan å Robin har fått ha honom.

Men så fick ja i måndags en sån där kick ass känsla och drog ut på en löprunda, intervaller. Lovely!
Red Lullen dressyr i paddocken och han va rätt fin. Tycker han känts lite slö på sistone.

Igår red jag i backen, galopperade vägen upp.
Promenerade sedan med Nathalie å hundarna där samt en kvällspromenad med Robin innan jobbet. Har cyklat och gått till stallet och jobbet!👊

Hinna ikapp

Oj va ja slarvat med detta. Ett tag hade ja sån bra koll!

Iallafall sen sist har jag ridit en Lena kurs (de va 2 dagar efter vi kommit hem ifrån Kroatien).
Hade egentligen en superkänsla men blev lite frustrerad på mig själv som "tappat" lite timing, shit va fort de blir så. Sen fick hon också tjata om att ja skulle korta tyglarna. Annars riktigt bra pass, jobbade mycket i galopp med förvänd galopp, öppnor, slutor och upptag från mellangångarter. 

Tävlade i Kågedalen i dressyr. Hade funderat hela veckan på att avanmäla mig då ja inte fått till nån riktigt bra känsla förutom Lena kursen.

LB:2 
Fin på framridningen, helt tom och orkeslös på banan. Fick bokstavligttalat bära, jucka och sparka oss runt banan. Däremot så tyckte ja ändå att han gjorde de han skulle. 60.833 % blev de. I EN LB!?!? HUR ÄR DE ENS MÖJLIGT?🔫 Ja ska nog börja om å rida LC ett tag.. Blev ärligt förvånad över den låga procenten 

LA:4
Samma program som ja red i Luleå tidigare i vår på 59.59%. Nu fick vi 60.270. De är ju alltid nånting att de gått framåt. Hade en bra känsla ska från framridningen å ända in i sista halten. Visst han hade en taktmiss i skritten å började trava och bröt av i förvänd galoppen men va så fin i övrigt.

Här är en bild från Kågedalen.

Kommer skriva ett eget inlägg om Kroatien resan!🙌

Sen har vi bara tränat hemma, var egentligen anmäld till en hopptävling i Älvsbyn mem bangade. Kände inte att vi hoppat nog. Dressyren är ju så himla kul nu!

Dante har sommar vila och är finare än nånsin, lite vild i hagen emellanåt å ja hinner va livrädd att han ska bryta nåt ben. Växer både på bredden och höjden.

ALLTSÅ

Skrev ett långt inlägg som inkluderade allt "viktigt" före Kroatien resan. Skrev utförligt för min egen skull å nu försvann inlägget!😠
Så här kommer en snabb resumé.

Förra Lena ingen bra känsla förens på slutet. Hon sa "Jag förstår din känsla. Han ser väldigt trevlig ut, stadig i formen, travar på å gör de han ska. Men jag förstår att han blir tung och seg." Precis den känslan jag hade, aldrig fått höra av en tränare att de förstår den känslan. Så skönt att hon förstod. Efter de blev de bättre. Måste lära mig rida ur dedär. Fin på slutet i varje fall!

2 dagars i Lycksele, dag 1
LB:2 Lullen kändes fin, hade önskat mer tryck i mellangångarterna, nöjd - 68.16% och en 2a placering.
LA:3 Hann bara värma upp i collecting ringen då de skippade en paus de sagt att de skulle ha och jag var start nr 2. Skitkänsla, fick inte med mig honom ordentligt. Gick emot mig i skänkelvikningarna, halterna, ryggningen och den förvända galoppen. Fick ändå 61.71%.
Mamma, pappa, 2 av Ellis barn och Gunilla kom och överraskade mig. Jessica var med som skötare!

Dag 2
Vaknad i Kokis med migrän, tog medicin och åkte ändå. Kanonbra känsla från första sekund. Blev lite spänd i skänkelvikningarna och kom inte riktigt igång i mellantraven men riktigt bra i övrigt! 65.42% och ännu en 2a placering! Vår första LA över 62. Kanske de blir MSV nästa år! Man behöver inte kvala längre men jag vill ha 3 LA över 62 för min egen skull.
Tänk så skönt att kunna åka helt själv till en tävling och allt är helt okomplicerat!

3 årstestet gick super! Dante lackade ur på inmätning men annars skötte han sig kanon! Stoltare har jag nog aldrig vart! Hoppade bra, sprang bra, fick inte så bra på typen då han är så liten, lite mager tyckte de också men annars bara fina poäng och lovord! Hoppdommarn och några runtom blev stormförtjusta!
2.5 poäng ifrån diplom då typen drog ner.. Lite surt men aja, han blev klass 1 iallafall! Eftersom jag inte var tvungen att genomföra ridprovet frågade jag ena dommaren om han tyckte jag skulle genomföra det eller strunta i det. "Självklar ska du rida, de är en bra erfarenhet för hästen!" Genomförde ett godkänt ridprov, han var lite trött och lite valoig men så himla duktig! 
När de var klart och Natali och Artic fått sitt diplom drog jag och Robin vidare till Piteå för att åka en vecka till Kroatien och Natali och Julia tog hem hästarna!🙌💕
Hade lagt balar framför hästarna i transporten. När vi kom fram hade Dante en under sig!😅 Inte alls brydd!