Lördag

Har tänkt länge i sommar att ja ska ta tag i att bada och raka Bert då han lagt så infernaliskt med päls och blir sjukt varm bara av att finnas. Men eftersom min maskin pajjade dagen före 3års när vi skulle trimma bebisarna de sista så ha ja inte kunnat. 
Köpte av Irene hennes maskin som hon inte använt mycket. Den lever om rätt mycket men klipper iallafall, Lullen bryr sig inte de minsta om ljudet. Blir lite känslig och statisk (så man får stötar när man rör honom) och då blir han rädd för allt, alla och sig själv. Men nu är de gjort å han är dränkt i myggmedel + flughuva- och täcke. Ska de va så ska de! Dante ha ja upplevt blivit väldigt utsatt av våra små vänner så han fick ett täcke och en huva fast han inte är klippt. Cob har ju varit lite för stort för honom på grimma osv så köpte en i storlek ponny som istället då blev nästan liten...🙈 Skratta eller gråta? 

Igår red jag Lullen ett lösgörande + konditionspass med Maxikosi på backen. Blev rätt långt, vet inte hur många km. Han var fin iallafall, väldigt varmt fast jag red efter jobbet.
Badade därefter nere i stugan och såpade in honom. Han stod lös å hängde läpp å jag öste med en hink och stod och gnuggade. Mys med kvalitetstid, bara han och jag. Max sov på bryggan, blev rätt tufft pass för honom då han drog efter ett och annat djur i skogen också i 190.
Blev sen på kvällen som ja och Cornelia åkte tillbaka och rakade Lullen å pysslade om både han och Dante. Kärleksgrabbar.🐎💖

Idag ska Corran följa ut på morgonen och rida lite och pussa lite mule. Sen ska ja sova som ett litet barn! Hatar att sova när de är strålande sol, men vad har man för val?🙈
Alltså kolla in Dante, ser ut som ett föl bredvid jämnårige Rille. Ja dör.😂 Plutten.

Ska försöka hinna med ett löppass idag och avsluta med lite styrka. Har fokuserat mycket på löpningen på sistone, måste komma igång med lite styrketräning också.
Bestämde mig igår (fredag) för att sluta upp helt med sött och onödigt, undra hur länge de kommer hålla? Ska försöka iallafall! 

Kommentera här: