Rock on

Avverkade ett 50 min löppass efter jobbet igår. Gick tungt och jag var tvungen att gå 3 gånger några steg. Men jag gjorde det baske mig. Ja hade tänkt flera gånger bara gå hem men med msv i sikte finns inga ursäkter så jag paltade mig runt i ett snigeltempo. Tror ärligt talat aldrig jag känt mig så färdig, men det gör mig starkare!👊
Detta efter onsdagens intervallpass!🙌

Hade tänkt rida dressyr men Natali övertalade mig att vi kunde rida markarbete. Vilken var helt rätt beslut, jag har tragglat alldeles för mycket på ett och samma på sistone så de satt fint med variation.

Vi hade ett räcke med galoppbom 5.5m före och efter, ett räcke med galoppbom 3m före och efter. Samt ett enkelt räcke och på ena sidan hade vi 12 galoppbommar på raken. Stod uppe en massa annat från helgens P&J men som vi inte använde.
Sjukt roligt pass!🙌 Fasen, detta behövde vi! Motivationen gick i topp och Lullen kändes så så så fin! Bara jag rider och inte sitter och tror att jag rider för att jag byter gångart typ och svänger. Vi fick båda verkligen jobba hårt. Sjukt roligt! Till en början travade vi de 12 galoppbommarna med 2 steg emellan, tror dock inte vi fixade det felfritt en enda gång men ville inte traggla allt för mycket. Duktig i galopparbetet. Finfina häst!

Idag ska vi rida upp i backen och sedan kör jag tillbaka Lullen till Kokis. Så skönt för han! Blir troligtvis vila på lördag och ett pass på banan på söndag.

Jag och Robin åker nämligen och campar i Byske. Tillsammans med svärmor, Robins moster och morbror med familjer. Mysigt! Helst hade jag velat sova heeeela helgen och ta igen mig men kvalitétstid me dem man tycker om är ju heller inte fel.👍

Stick to the plan

Var en konstig dag igår. Ja mådde sjukt dålig på grund av åskan (och sömnbrist som krydda på de) så var helt mosig i huvudet och det var så varmt ute. Jag pallade ett lättare intervall pass med Max men Lullen fick bara gå på lina. Nathalie longerade honom när ja börjat jobba. 

Va å hälsade på unghästarna också och Dante var lite svullen på höger fram. Vette rackarn va de skulle kunna va. Hoppas de går över fort.

Idag ska jag springa direkt efter jobbet sen rida i eftermiddag!

Home

Tog hem Lullen i söndags kväll till Malå för att kunna träna lite på bana. 
Longerade i söndags, red ett 20 min lösgörande pass igår i 26 graders värme. Han kändes himla pigg och fräsch, lite oriden och spänd men de blev bättre. 
Idag ska jag rida med Natali när ja slutat jobba, dressyr även idag åse får han åka tillbaka till drömbete i Kokträsk!🙌
Han håll å va lönnfet igen (såg inte värst ut här) så beställde en ny sorts munkorg från hööks få se om den är bättre!
Har bestämt mig för ett nytt mål. Ska rida 3st LA på över 65% innan ja debuterar MSV. Kommer inte bli i år men vill ställa in mig på den gränsen genast.☺