Ba må

I onsdags hade vi utbildningsdag på jobbet och när ja kom hem hade Robin gjort middag, behöver ja säga nå mer?😉 Hungrig, kall och trött och man möts av färdig mat och tända ljus!👌 Hästarna fick vila då vi hade ynka 34 minus, men blev en kvällsprommenad förbi dem med massa kli och mys!

I torsdags hade vi tänkt åka till Skellefteå då mamma behövde skjuts på ett möte. Perfekt tänkte jag, då köper ja mer kraftfoder! Men då gick inte bilen igång.. 37 minus.. Sjönk till 27 till lunch. Så jag tog en rejäl sovmorgon, sedan följde Robin mig till stallet. Vilken karl va? Följer med när jag ska rida i nästan 30 grader bara för att få vara med mig!
Red Lullen lättare dressyr i ridhuset. Inga större krav, mera stretch och lösgörande jobb! Man får ju anpassa arbetet efter minusgraderna. Ville inte få honom svettig. Han känns ruggigt fin nu! Robin fick rida lite på slutet och sen hem till sjöbacka. Tjurskallen ville rida i ridbyxor och inte overall så jag kände inte mina lår..

Sen vare Dantes skull. Han longerade vi först med sadel och stigbyglarna nere. Busade ovanligt lite. Nån kick och gasaremsa här och var men han brukar ju va helt bananas.😂 Longerade inte länge då jag inte ville få lurvtussen svettig. Gick bredvid honom med tyglar ett varv och tränade på styrning och start och stopp (som alltid). Sedan satt jag upp och det var inga som helst problem! Vi till och med travade på en långsida alldeles själva. 2 gånger!👍😀 Fantastiska lilla pluttebebis! Inga problem alls!

Vi åkte sen på kvällen till kokträsk och bara myste! Skulle vilja säga att vi hade myskväll och pratade om livet, vilket stämmer. Men inte mer än 20 min för sen somnade jag vid bordet...🙊

Idag har vi varit i kokträsk hela dagen och pysslat. Käkat middag med svärmor å co. Sen var dags för mig att dra mig hemåt vägen då jag har natthelg på jobbet. Hann med att va förbi hästarna och även lite löpning före jobbet!
Gammal bild på Dante. Film kommer på instagram och youtube inom kort!

Kommentera här: