Snart läggdags

Vad har hänt sen senast? Dante släppte ja i ridhuset i fredags och han var heelt crazy. Skenade och busade konstant i typ 20 min. Dyngsur i svett efteråt.
Löshoppade i söndags och han fick faktiskt gå 2-3 gånger då sista oxern låg på 135. Diplomhöjd på 3 års, finns hopp för räkan! Jag tyckte däremot att vi ska göra hästarna så liksidiga och världsvana som möjligt så jag byggde i höger varv istället för vänster. Tyckte dem var lite konstigt.

Nettan red ja i fredags, pigg och glad.

Lullen har gått riktigt bra. Dressyr i fredags, tränade lite program och att plocka upp honom i formen. Ojojoj vad vi har att träna på inför v. 11.😉
Hoppning med tjejerna i lördags, fick panik av mina stigläder som plötsligt kändes sjukt ojämna så red utan. Gick hyfsat, han var duktig och jag fick bra träning! Lite het emellanåt, undra om det är de nya fodret? I samband med vårkänslor kanske? Bra övning med både trav och galopp och ur sväng och studs, lite av varje.
Vila i söndags och igår fick han galoppjobba ute i solen, till norrbacken å tillbaka.

Vi har tagit tag i vårt renoveringsprojekt igen, den äldre transporten jag köpte som va helt trasig men nu blir totalrenoverade å superfin! Vill typ ha kvar den bara för det.
I somras. 

Hoppas på att hinna rida idag men de lutar mot vila då jag måste hinna sova och sedan skruva transport. Vi får se, vill hemskt gärna rida!🏇💕

Hundarna går de också bra med, Atomic sköter sig långt över förväntan, tror Max har fint inflytande på han.
1 Helene:

skriven

Är halv taggad på sommarkänslorna på mitt sto, phu... xD Märrig dam... xD

2 Mona:

skriven

Duuuu skäggstubben på Lullen ;) hahahha

Kommentera här: