Hålla sig till planen

Hade planerat att rida lite bommar, ett lättare pass för att typ jogga igång både mig och Lullen efter vår microvila. 
Sket sig dock då de gick så sjukt bra! Han var skummig av svett i ansiktet när vi var klara (mkt pga allt lurv).😂

Va nå tjejer som hoppade lite å hade hinder i större delen av ridhuset så la bara 3 galoppbommar på volt.

Jobbade länge i skritt idag också. Olika tempon, skolor och att kunna reglera formen. Fick jobba länge för att få honom runt min innerskänkel.
I traven var han till en början nästan loj, men i samma veva som jag fick honom mellan hand och skänkel satte motorn igång. Jobbade mycket på små och stora volter för att ha kvar honom runt innerskänkeln. La huvudet rätt mycket på sned i väster varv. Samma problem som vi haft men det har varit mycket bättre nu på sistone.
Jobbade länge för att få honom avspänd, aktiv och lång och låg på samma gång. Men sjukt så fin han var när vi fick igenom det. 
Jobbade mycket i galopp idag! Värmde upp rätt enkelt med olika vägar och tempon, inga större krav. Fokus på att hitta rytmen och bärigheten.
Därefter jobbade vi rätt länge på galoppbommar, i båda varv. Inte egentligen för att de gick dåligt men för att jag hade så svårt att rida bra. Tur Bert ställer upp på allt. Därefter jobbade vi lite med förvänd, provade på att byta men han bytte bara fram 1 gång och då ides jag inte nöta nåt mer då han var rätt trött. Avslutade med tempoväxlingar i först galopp, sedan trav och sist skritt utan srigbyglar. Finaste lilla gummihäst!❤ Snacka om lyxproblem att de går så bra att man får tvinga sig själv att sluta.

Imorgon - markarbete med Natali!🙌

Kommentera här: