Coffee

Sömnbrist deluxe. Men igår sov jag faktiskt som ett litet barn!
I tisdags hade jag tänkt hoppa med Natali och Julia men de körde ihop sig så på kvällen tänkte jag *nja, men han kanske får vila idag.. De är ju ändå 25 minus*. I samma sekund som jag tänkte det fick jag en sjuk längtan. Snabbt och rappt var ridkläderna på och vi for ut i mörkret med Max. Pannlampa på för säkerhetsskull! Red till tuvan fram och åter bara, lite lättare jogging men ändå få rasta honom.
Spinnade en stund i mammas källare innan jobbet också. De har 2 spinningcyklar i källarn. Riktigt roligt och jobbigt men fan så ont ja hade i baken. Hade bara tänkt cykla 20 min men hade sånt flyt i min asbra spellista så blev 30!👊


Igår sov jag typ hela dagen. Precis som man ska när man jobbar natt, men jag var helt chockad själv. Gick en promenad med systeryster i kylan (lika härligt som i värme bara man klär sig). Hade tänkt låta Lullen vila men hade en timma över i min planering och var sjukt ridsugen så vi joggade kärleksstigen trots allt. Får lite panik när jag får tid över "dö-tid" (när de nu händer). Ja vill va produktiv och ta vara på tiden helst hela tiden.
I 26 minus ville jag inte pressa Lullen utan bara lättare arbete. Jogging för honom, värma musklerna och jag fick stilla ridsuget. Han är så himla pigg och fräsch nu! Lika roligt vartenda ridpass!
Därefter hann jag med lite löpning på bandet på jobbet innan de va dags för jobb. Så jäkta härligt! Alltså jag älskar löpning av hela mitt hjärta! Så sjukt stimulerande, jag går igång till 1000! Ska verkligen jobba för att komma i samma form som sommaren 2014 - med tjejmilen i sikte.

Kommentera här: