3 is the magic number

Igår fick jag för omväxlingens skull rida 3 hästar istället för bara 1!

Började med Nettan som står på klubben. Då hennes matte inte hinner med riktigt och hon ska säljas ska jag sätta igång henne och rida henne. Nu har hon vilat i 5 veckor.
Hon är ett kwpn sto född 2004. Inriden hösten 2014, tidigare gått som avelssto. Ni vilat rätt mycket på sistone. Ska bli ett kul projekt!😊
Idag skrittade å travade vi lite i ridhuset. Fick känna på henne lite bara. Riktigt trevlig häst! Å stor!😉

Sedan red jag Lullen - dröm!🌟 (Gruvar mig för bakslaget som snart borde komma..)
Dressyrade i ridhuset med Natali. Jobbade lösgörande och med mycket halvhalter, övergångar och tempoväxlingar. Det ska hända något hela tiden. Riktigt riktigt fin, de är så jobbigt när de går så bra, då vill jag aldrig sluta(små problem). Känner mig så redo för detta tävlingsår! Hoppas på att komma ut på minst 5-6 tävlingar iallafall. Lite krångligt när man jobbar helg..

Sist och allra minst. Räserräkan. Hämtade ut hans sadel idag. Såg riktigt fin ut, för den lilla pengen jag gav för den. Sen låg den som en smäck också!👍 Så efter 1 veckas vila förutom longeringen i fredags så fick han jobba. Longerade och hej och hå vad han hade överskottsenergi, brallade som aldrig förr. Sen satt jag upp och skrittade, travade och avslutade med galopp. Duktiga lilla bebis!❤ Nu blir de vila förutom löshoppning och promenader!

Kommentera här: