Will you hold me now

Hej käraste läsare som klickar in här var och varannan dag, trots att jag inte har så spännande inlägg!
 
Jag måste lära mig att ta livet lite mer med en klackspark och som det kommer. Att vara ett totalt kontrollfreak tror jag inte är hälsosamt i längden. Det sliter både på mig och mina käraste runtomkring.
How about chilla ned 15 nivåer Emelie? I'll give it a try!
 
Annars då? Livet har känts så himla bra sen Dantes sår såg bättre ut. Alltså allt känns så himla enkelt och lovande!
 
Tog mig även en tankeställare kring bloggen. Ta bort den? Ha kvar den? Ha kvar men lösenordsskydda eftersom jag mest har den för min egen skull?
Vad vill jag läsa för bloggar?
Jag vill att de ska innehålla övningar, gärna bilder eller filmer och enkla förklaringar. Eventuellt även utvärdering om hur det gått. Både inom ridning/unghästutbildning och träning för mig som ryttare och människa. Jag vill såklart helst att det ska vara en inspirerande blogg med positiv klang.
 
Bestämde mig i varje fall att inte ha det som ett tvång. Det ska vara kul både att skriva och sedan gå tillbaka och kika. Därför ska jag försöka skriva endast om hästarnas träning, där max alltid är med! ;) Samt min egen träning. Precis som det jag själv är ute efter. Dock vägrar youtube samarbeta. Har några klipp där och tänker fortsätta använda det, samt instagram. Det tycker jag är himla simpelt och man kan snabbt gå tillbaka i någons flöde och kolla! :) Undra vad mina icke-hästintresserade vänner kommer tycka?! ;D
 
Ska redan nu författa vad vi gjorde i måndags jag och Natali, film finns på instagram och under dagen kommer ett inlägg upp här! Ha en bra onsdag hörrni!
 
fitness, workout, and fit-bild
fitness, motivation, and fit-bild
focus and lion-bild
fitness, workout, and motivation-bild

Kommentera här: