The best you can is good enough

I tisdags låg jag inne i någon konstig magsjuka men inte magsjuka. Kräktes på förmiddagen så tyvärr fick hästarna vila.
 
I onsdags markarbetade vi i ridhuset med Natali och Biggan. Lullen skötte sig så snyggt!
Avstånden var: 1 = 1.70   2 = 3m   5 = Kryss - räcke = 3m, räcke - oxer = 7m.
Sjukt rolig övning. Vi hade bara lågt men det var riktigt nyttigt och roligt!
 
Dante longerade jag i ridhuset. Avslutade över ett litet blocket hinder. Oj va han tog i och skuttade!
Åkte på feber onsdagkväll ( kände av det hela dagen - tror de va sen tisdagen ) så under mitt nattskift fick jag migrän och var inte alls nå pigg på torsdagen. Bestämde mig för att de var bättre att vila upp mig och sova bort det under torsdagen och kanske bli frisk någon gång, med tanke på att jag hade ett nattskift kvar också. Hästarna fick varsin 20 minuters promenad.
 
I fredags red jag lindenäs med Irene. Pigga små hästar. Galopperade rätt mycket och gjorde mycket tempoväxlingar. Samt en övning där vi red förbi varandra i olika tempon. Nyttigt. Lullen var riktigt pigg och fräsch! Dock klobbade det sig som rackarn då han inte har sulor.. Den 7e kommer Saga. Känns som en hel evighet.. Kommer sko, brodda och sula på även Dante. Vill inte att han ska flätt se som han gjort förra vintern.. Huvva.. Men kan ju meddela att jag även köpt ordentliga skydd. Med våran tur lär de ju knappast gå vägen. Hahah. Eller så har han väl "fullblods hovar" och få hovbölder. Näe nu ska vi va positiva! :D
 
Igår (lördag) hade jag så sjuk tandvärk så jag knappt kunde leva. Gick knappt att tugga, borsta tänderna eller sjunga med till spotify. Jag insåg då igår att jag ALDRIG haft riktig tandvärk förut. Det strålar även ned i hela underkäken. Käkar maxdos av ipren och idag är de betydligt bättre. Blev dock vila för båda hästarna då jag gjorde 3 rätters till Robin och köpte blommor, vi var inte så snabba..
 
Ikväll blir det hoppning med Natali och Jasse. Dante ska få promenera ute om underlaget inte är allt för halkigt. Såret ser himla bra ut!
 
Blä, hatar när inte planen blir som man tänkt sig.. Men de är bara köra på. Man rider ju igenom dem ordentligt varje ridpass men jag skulle vilja rida ett riktigt renodlat lösgörande, stretchande dressyrpass. Får ta det imorgon.
Hihih, har lite svårt att inte blanda in vardagen i mina inlägg.
 
 

Kommentera här: