Dan före dan

Imorgon är de dax, vår första tävling på länge och i dressyr dessutom. Trodde jag lyckats lära mig programmen men icke!!🙈🔫

Idag tog jag Dante till klubben hade tänkt duscha han men han blev helt rabiat i stallgången så vi väntade tills han lugnade sig sen gick vi hem.

LillaG fick duscha och träffa "matte" som hjälpte till!

Lullen fick bada, bli friserad och sedan en lugn tur barbacka ute med Eddie. Kände bara på han.

Så nu är kärran packad, vi har fått efterrätt hos svärmor, nu ska vi hem till mamma och basta innan de är läggdags!😊

Enda gången jag backar är när jag tar sats

Invigde min kylingekärra idag!😆👐 Wihoo!
Gick fint att köra (fast jag var livrädd😂) och Lullen är ju så väldigt okomplicerad och går lätt in i vagn och står som ett ljus!
Körde till kriberg och hoppade med Julia och gänget på deras ridbana / före detta parkering / grusplan. Himla fint faktiskt å grymma hinder har hon fixat! 
Jobbade på volt med 3 upphöjda bommar med 2 galoppsprång emellan, jämnt tempo och flytta för inner skänkel efteråt. Gick sisådär, jag måste väl mest börja galoppera mer framåt.
Sedan en linje, travbom in, lågt räcke, 1 språng oxer, 1 språng oxer. Nyttigt som rackarn. Jag måste våga rida på mer och lita på att vi fixar de även om de känns långt från när jag ridit i samlad galopp det senaste livet och hoppat alldeles för lite..😉 
Sedan hade dem en röd typ presenning som påminde om hööks murmattor på en oxer och en riktigt mur. Nyttigt och roligt. Allt gick fint! Avslutade med att hoppa muren med 3 språng till sista hindret i linjen. Har tyvärr varken bilder eller film men aja...;)
Samanställning - duktig häst, bra sällskap, bra tränare - helnöjd me kvällen!

När ja kom hem pysslade jag om Dante och LillaG och gick på promenad förbi Ewe med donnan. Skötte sig galant. Hade tänkt longera Dante idag men han fick vaccinspruta idag så han får vila. 

Nu ska jag sussa, saknar min sambo som ligger borta då han jobbar men jag sover på mammas soffa för dem är också borta!😆

Tillökning i lilla familjen

Igår red jag Lullen i paddocken, lösgörande men ändå rätt höga krav på form och kvickhet. Red igenom programmen och det går väl fortfarande sådär. Ja känns lite som att de får gå som de går på lördag, vi gör vårt bästa!
Förr gick jag alltid in med inställningen "jag ska banne mig vinna" och blev såå jäkla arg och besviken om jag "bara" blev placerad som nåt sämre eller utanför.. Men vem vet, rätt vare ä så kanske tävlingsdjävulen kommer tillbaka på lördag!;)
Idag har han fått vila, är så sjukt dåligt väder och han känns fräsch å förtjänar vila. Inatt får dem sova inne å torka upp!

Dante vilar på heltid, ska ta han till ridhuset å busa imorgon, han växer så sjukt mycket nu! Har passerat 150!

Sen till den kanske roligaste nyheten då..;)
Denna skönhet har hamnat hos mig, hon ska va hos mig i 2 veckor och sen får vi se vad som händer därefter!
Hope and glory - "Lillagumman", 3 år, efter Business. Ska bli spännande att se vad som blir av detta.