Woke up an optimist

 
 
 
Måndag, ny vecka nya möjligheter, ute är det mulet men vad gör väl det? Jag är ledig idag efter en mördarvecka förra veckan! Båda hästarna fick vila igår då jag vaknade med migränen från helvete..
 
Precis som varje vecka börjar jag mitt nya liv idag, hälsosammare, högre mål och jag ska minsann åstadkomma stordåd! Inte riktigt men nästan! Alltså havregrynsgröt (som jag och Robin äter varje morgon i princip) hur underskattat är inte det? Så jäkla gott! I love it!
Kickade igång dagen med en välbehövd sovmorgon till 8.45, sedan en kort löprunda, tog Max i selen men han har ju inte riktigt förstått att man ska springa framåt och helst i ett friskt tempo när matte är med, stubinen räcker inte så långt, vanligtvis springer han med lös men om jag springer efter gator och vägar måste jag ha honom fast. Sprang om i stallet och matade hästarna innan jag kunde utfodra Max och mig själv.
 
Ringde ett viktigt jobbrelaterat samtal som gjorde mig förbaskat lycklig. *hoppashoppas* Kommer inte avslöja något förrns senare.
 
Styrketränade i ren övertaggadhet och nu ska jag kolla nån bra markarbetesövning innan jag drar till stallet. Lullen ska få lyfta på fötterna och kanske Dante också. Longera över små bommar kanske!
 
Såg även att jag jobbar delad tur den dagen ridklubben har sin lokala dressyrtävling, hur typiskt är inte det då?:( Blir typ deprimerad, har i alla fall löst licens för både mig och Bert, i år ska vi banne mig ut på nån liten tävling i alla fall!
 
Vi får se! Hörs sedan!