Kaos

Virus på datorn och en telefon som stänger av sig med jämna mellanrum då den tycker att rumstemperatur är för kallt är ändå nice... Eller inte.. Flytten pågår för fullt, vi kör grejer varje dag, nu är det väl typ ba sängen, kläder och småtjafs kvar, gud vad jag längtar. Vår nya lägenhet är rena rama paradiset, älskar den verkligen!<3
Dante fick longeras igår och busa lös i ridhuset. Sen kastade han omkull sig i stallgången och en liten spricka han hade i hoven spräcktes upp rejält. Dock ska det tydligen vara omöjligt att få ut hovslagare "akut" även om man erbjuder mer ersättning...
Lullen har fått gå ganska lagom på sistone, vi dressyrar och markarbetar mest. Skrittar ut nån gång och lite ridlektioner i paddocken i skritt och trav. han har ju tappad broddar och haft sönder hålen på någe vis så det går inte att sätta dit nya så vill helst inte rida ute då det är då hårt och halkigt. Ikväll efter ridlektionerna ska Gunilla hjälpa mig att "trampträna" honom lite mått och på tisdag nästa vecka är det IDA - KURS! Som jag längtat.
Max får daglig träning precis som alltid och han verkar inte brydd över att bli lämnad trots att lägenheten är mer eller mindre tom och ingen radio eller tv är på.
Jag har bara 1 skift kvar åt landstingen på läkarmottagningen innan jag börjar på kommunen. Som det ser ut nu ska jag till en början inskolas på¨furugården och därefter får vi se vad som händer!

Näe nu ska jag bita ihop från min huvudvärk och illamående och kliva upp ur sängen och dra till stallet för att träna mina duktiga elever, trots skitväder dyker de alltid upp å tränar!<3

Long time no see

Tillbaka till verkligheten och vardagen! Äntligen!👊
Är i princip helt frisk nu *peppar peppar* och har jobbat varje dag denna vecka. Hoppas på att få vara ledig i helgen så jag hinner packa mer i lägenheten. För er som inte vet så ska vi ju flytta till en 3a, lovely!

Lullen har haft de rätt chill, skrittade och travade ut i tisdags och skrittade ut i onsdags, total storm ute + att vägarna påminner om en skridskobana. Ikväll blir det dressyr i ridhuset. 
Dante har vilat vilat vilat. Kan inte ta ut han ur hagen då han är oskadd och stallplanen är som en enda stor isfläck. Jag ramlar i princip varje dag minst 1 gång.. Men att borsta och mysa i vindskyddet går ju det också!
Ikväll ska jag försöka hinna med att springa en sväng, inte mer än 2-3 km på jag inte sprungit på länge och vet precis hur besviken jag blir om jag inte fixar en sträcka jag målat upp i huvudet. Let's rock this Friday, trots att det är den 13e och jag är livrädd!👊😅


Dear diary

Åh har sån lust att blogga och skriva utförliga inlägg om övningar jag gjort med hästarna och Max, vad som är våra styrkor och svagheter, hur man går framåt och kan konkret se förbättring.
Men på samma gång har jag insett vilken fruktansvärd tid jag lagt ned på det, hur mycket tid jag lagt ned på att läsa andra bloggar också. Skrämmande när det bara är för skojskull. På senare tid har jag inte alls kollat bloggar, instagram eller facebook särskillt mycket. Eller ja nu när jag varit sjuk har det typ varit mitt liv. Men innan det har jag verkligen fått prioritera tiden för att få det att gå ihop. Dehär me att bli vuxen är inte min grej, ansvar och måsten! Ska för min egen skull försöka skriva om min träning och ridpass men jag kommer inte blogga lika spontant som förr, eller ja mest troligt så kommer det nåt inlägg nu och då när jag är in the right mode.. ;)
Kort om de senaste dagarna:
Tror jag dragit på mig öroninflammation
Hästarna och Max har fått träning och kärlek
Blev ingen Idakurs
Storebror och hans tjej + farmor är hemma på visit
Jag har köpt ett kandar åt Lullen - Ida tyckte de va dags
Jag har köpt nya ridstövlar
Jag har en mildare 20-års kris, har jag börja inse. Dags att spendera tiden på något viktigare än denna skärm. HADE!