Happy feet

Så glad för Natali som äntligen fått klart sitt stall!❤ I'm so happy for you!

Igår red jag Lullen i paddocken, barbacka. Kände att lite balansträning skulle vara på sin plats. Var lite djup snö så han fick jobba på en del faktiskt. Gjorde mycket tempoväxlingar och övergångar. Mycket arbete på volt. Jobbade med att flytta fram och bakdel på böjt spår och sedan kunna rakrikta på rakt spår. Duktig liten häst. Värre när matte börja gapskratta i brist på balans och tappar ännu mer balans. Riktigt fin i traven, lite seg i galoppen men annars helt ok. 

Dante promenerade jag med + ledarskapsövningar. Duktig bebis!


Idag löshoppade jag Dante med Natali. Duktig bebis kom upp till 120. Hade först trippel men då rev han sista 2 gånger så vi tog bort sista bommen och gjorde oxer istället. Han har lätt att ta sig upp i höjd men gör ingen direkt "kurva" i luften utan han är fortfarande väldigt låg med bakkärran. Ska hädanefter träna mer låga och långa oxrar så han får hoppa ut språnget och träna mer längd.

Fick migrän mitta dan. Ligger inne med solbrillor nu. Känns lite bättre så ska fara och dressyra med Lullen ute och försöka sätta vinterdäck på transporten. Börja ju som va dags.
1 Natali:

skriven

Tack söta du❤️❤️

Kommentera här: