Dags att kicka igång veckan

Måndag idag, Robin åker till Aitik ikväll så jag ska spendera all min lediga tid i stallet. Har längtat så efter att komma igång med löpningen igen men min mage vill inte ge med sig... Illamående som fan både före å efter måltider och förbannat ont efter jag ätit..:( Tycker varm mat är lite värre än kall..

Äsch nog med tråkiga tankar! 

Hästarna ska tränas massor och läggan städas, skulle även behöva ta en sväng in i förrådet och rensa men det får vi spara till en annan dag!😉

Hörs senare!💖


Thinking out loud

Vaknade av kyssar från värlens bästa kille imorse! Inte nog med det så hade han även fixat världsgod frukost, på sängen! Lyyyx! Sen vet vi alla att jag blir illamående så fort jag ser mat och får smärta i magen efter jag ätit. Men jag var vrålhungrig och man måste ju käka, så frukosten försvann i ett svep.

Efterråt kikade vi på nåt som hette Hästmannen, såå hjärtskärande. Ska in på fb sen och stötta alla olika grupper som kämpar för honom! Kolla upp de vettja!
Läggan måste tvärstädas sedan ska jag skynda mig till stallet och ge hästarna vatten och kolla till dem. Låter som det är storm ute. Lullen får ännu en vilodag idag.
 

Pain

Robin for till stallet själv imorse och tog ut hästarna och gav dem vatten. Världens bästa kille!❤️ 
Den bakomliggande anledningen var att jag fått tillbaka mina förbannade magsmärtor. Har vaknat inatt av att jag haft ont men försökt att inte bry mig, men imorse när jag skulle på jobbet kunde jag knappt sätta mig upp av smärta. Ringde upp till systeryster (jobbar på ambulansen och under dagtid är de inne på mottagningen) och bad henne hälsa att jag skulle bli lite sen. När hon fick reda på att de va magen igen bokade hon en akut läkartid. När jag kom till jobbet tog de lite prover och jag tog 2 alvedon för att sedan jobba. Har fikarast nu och har ätit litegrann, men blir mest bara illamående och gruvar mig för att smärtan ska bli värre.. Ska prata med läkarn(en av mina världsbästa kollegor) sedan, tror knappast att vi kommer komma fram till nåt men..

Sjöbacka har ridläger i helgen och tanken var att jag skulle vara där hela kvällen idag men de vette tusan om jag kommer fixa..

Hörs sedan!