Färdig som artist

När jag kommit in ifrån stallet och käkat havregrynsgröt till middag fick jag sinnessjukt mycke huvudvärk, kände mig helt orkeslös och hade ont överallt. Tror ni inte att febern är tillbaks? Fy bubblan så less jag är, aja har duschat och ska nu ringa min sambo och sedan dra täcker över huvudet och hoppas att jag är fräschare imorgon. Inskolning på mikla väntar och min sambo kommer hem!❤️ Sov gott!

Smashing

Dagens ridpass med Lullen gick sååå bra! Jag är typ helt salig!
Red dressyr i ridhuset. Använde för första gången på länge en dressyrpisk. Tycker de är ett kanonbra hjälpmedel, det behöver liksom bara finnas där.
Värmde upp länge och väldigt noga nära på överdrivet, i alla gångarter.
Böjde åt båda håll, gjorde olika ridvägar, öppna, sluta, bakdelsvändningar, skänkelvikningar, tempoväxlingar, övergångar, you name it. Helt otroligt att vi båda kunde hålla sånt fokus hela passet.
Lullen var redan från början väldigt framåt och trampade på riktigt bra! Lite stel i höger varv och hängig i tygeln på yttertygeln i vänster men det var som bortblåst. Han var verkligen så fin hela passet, i det stora hela så hade vi fokus på lösgjordheten och avspändheten. Avslutade med rakriktning och lite travökningar, grymma häst!❤️
Hoppas jag får tillbaka min dressyrsadel snart!

Idolmys

All by myself, eller Max ligger på golvet. Det sällskapet räcker helt och hållet för mig!
Sov en snabbis efter nattskiftet. Fikade och drog sedan till stallet. Tog fram risslan och körde kärleksstigen. Lullen tycker verkligen att det är så kul att dra vagn. Spetsade öron och maximalt med energi. Det tjorvade lite med risslan och skaklarna och medan jag tjaffsade med det stod Lullen blixtstilla framför risslan. Han snodde huvudet bak nån gång nu och då men tog inte ett steg. Finaste grabben! Dante höll typ på att gå åt när jag körde förbi hagen, han förstod ingenting. Han var både nyfiken och livrädd! Hahah.

Hade tänk rida Lullen nu senare på kvällen men de känns som att jag är nöjd med det han gjort idag. Vi hårdtränar imorgon istället! ;)
 
Har pysslat på här hemma en stund, gjort mig en tekopp, tänt ljus och slagit mig ned i soffan. Underbart! Bara Robin som saknas, shit va den meningen kändes uttjatad...
 
Har förövrigt hittat överföringskabeln till kameran som varit borta i hur många månader som helst, sen i somras! Lycka! Jag har lite bilder att rensa ikväll med andra ord.. ;) Vi hörs imorrn!