Sleepless

Blä... Denna pollenallergi.. Vaknade å kunde knappt andas... Ögons rinner å svider å näsan är tät men rinner, halsen kliar och bränner bara för å jävlas... Detta bidrar till ingen sömn! 
Somna efter 1 igår å ha vare vaken från just innan 4.
Mysigt ute!


Bjuder på 2 dunderfina bilder från igår.. Kunde knappt se pga ögonsagg..

Har mina stunder när ja ä mer bright än vanligt

Mona uppmanade mig att uppdatera blogg.se appen eftersom den krånglat. Hade ingen effekt men då tog jag bort appen helt och stängde av telefonen. Vilket gjorde att annat på appen som krånglat funkar igen, wihoo! Hoppas att uppdateringen också funkar!

Nu jäklar kommer de bli uppdatering!;) Har rensat utkast på gamla inlägg som aldrig uppdaterades.. Tråkigt.. Men, nya tag! 

Igår var jag och Mona till Skellefteå till en naprapat som heter Martin Burman, så grymt duktig! Robins släkting för er som ids tänka så långt..;) Har fått "ridförbud" åtminstone fram tills helgen. För att låta ryggen vila och återhämta sig. Både idag och igår motionerar Tilda Lullen. 

Mona fotade mig å Lullen i helgen, blev såå fina bilder! 
Här får ni några, i väntan på fler inlägg.

Bildbomb - Amalia

Det dammade som tusan i paddocken så de blev inte så mycke bilder, va mest när vi galopperade fram. Jag brukar låta henne galoppera i valfritt tempo och hon får hålla huvudet var hon vill några varv, då börjar hon slappna va mycke fortare. Fina tjejen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Heels down! ;)
 
Blev tyvärr int bättre än så, 1 språng me på bild ur en dålig vinkel.. ;) Bättre än inget I guess!
Fina Amalia, tack Irene för att jag får hjälpa till med donnan!<3