Sleepless

Ja hjärnan nu får du mer än gärna vara trött... Typ så att vi kan somna trött. Ja kan knappt hålla ögona öppna men å andra sidan så kan ja inte göra annat än å vrida å vända på mig å stirra inni väggen... Blä... Sprang en runda när ja slutat jobba ikväll, 4.6 km blev de. Jobbigt som fan men heller skönt också! Ska no göra samma ikväll, eller eventuellt gå den svänge.. Hoppas ni sover gott !


Va sägs om vila?

Idag fick Lullen sin 4e vilodag på raken så jag har just bestämt mig för att han får sin sommarvila nu. Jag får hålla mig till annat. Rida alla andra hästar jag bara kan och komma igång ordentligt med löpningen och styrketräningen. 

Var ut på första löpturen sen i April idag och de va sååå roligt/hemskt/fantastiskt/jobbigt/inspirerande och äckligt på samma gång som de bara är möjligt!
Första 1.5 kilometrarna sprang ja som en kalv som just blev släppt på grönbete, så jävla skönt å roligt, men därefter gick de tungt..;) När jag vände efter nån kilometer joggade jag sakta hem för att orka hela vägen. Såå jävla taggad, sku vilja springa varenda dag!

Vill även så gärna skaffa en häst till. Eller rida en till iallafall.. Ha ni en häst som behövs ridas för försäljning / allmänt underhållsridas eller ridas in, hör av er!


I'm letting go

Införskaffat nya löparskor för 1400kr. I regel går alla mina pengar till hästgrejer eller ridkläder, tror det dyraste jag köpt i klädväg för egna pengar som inte är till stallet kanske kostat 300kr.... Nu vare fasen dags och jag är än så länge såå nöjd med skorna. Har dock glömt vad de hette, ska kika när jag kommer hem.
Blir även som ett + i kanten att jag blir väldigt taggad på att träna ännu hårdare.

Sitter hos mamma nu men ska skynda mig hem och byta om för en springtur. Har snorat som fasen hela morgonen, sol ute och mitt pollensinne går bananas. Ska försöka iallafall, ta mig någon kilometer.
Har inte just löptränat sen de va kvar snö ute. Fick problem med benhinnorna och se dess har jag mest prommat. Ska va glad om jag orkar hålla igång 2km... Näe nu ska ja bege mig!
Ha en bra lördag hörrni!
 
 
 
Tack käraste bror och svägerska för att ni är sånna inspirationskällor!