Nedräkning

Snart kommer min bästa människa hem!😁❤️
 Han jag tänker på de sista innan jag somnar och det första när jag vaknat!❤️

I fredags red jag Lullen ute, vi galopperade upp mot norrbacken. I sällskap av Tilda och Chayenne. 

Igår fick han vila, pysslade en del inne istället. Tog in honom några timmar mitt på dagn så han fick sova en stund i boxen, svalt och skönt!
Jag passade själv på att städa. Rensade ute i "kalldelen" av stallet och putsade dressyrsadeln och den nya lokselen. Fick väldens allergi när jag städat och kastat ned hö från loftet så de va ba pallra sig hem och duscha innan nattjobb. Får ta sadelkammarn idag när jag vaknat, eller justja, har en hel lägenhet att städa innan Robin kommer hem. Äsch, no hinn ja he!

Beroende på vädret får ska jag nog försöka rida ett lättare pass ikväll. Ska komma regn och åska framöver och när ridhusunderlaget är dåligt äre å rida ute som gäller. Inte för att regn stoppat oss förr men om det åskar och är jävligt...
Nu kommer snart mina kollegor och byter av mig så jag får åka hem och sova!
Finns inget bättre än att ha en anledning att sova hela dagen.;) Nog för att den blir förstörd då man inte hinner något alls men det får gå!


Har haft sällskap av dessa utanför fönstret inatt, men nu traskar även dem vidare!

Skrattretande dålig självdisciplin

Dehär me beachen kan ja ju fetglömma!😂 Jag som hade som mål att bli snabbare, starkare, smidigare och hälsosammare. I måndags åt jag glass innan Robin åkte iväg å smakade en pizza bit av Nathalie senare på kvällen. 
I tisdags bjöd Gunnar på lunch på Frasses + glass på det.
I onsdags hade jag myskväll med Ewe, glass, chips, godis, vin i massor!
Igår åkte vi till Skellefteå och hämtade vagnar, på vägen hem käkade vi mat från Sibylla.
Idag bjöd Gunnar på en hamburgertallrik från pizzan....😳 Lätt å va efter klok!😂 Ha dessutom bara kutat 1 gång denna vecka.. Får köra dubbla löppass i helgen!🙊
Nu kan ni genast må bättre över era hälsosamma och kloka val här i livet! Jag ska ha ångest och hälla upp ett glas Cola innan jag drar till stallet!😁🔫

Justja, när ja va t kokis å hämta de sista grejerna visade det sig att det var hål i min havrepåse, hela underdelen va typ lös, lyckan är obeskrivlig.. Typ...
Ha en bra fredag!!

Gårdagens ridpass

Markarbetade i paddocken på Sjöbacka. På ena långsidan hade vi 2 små kryss med 17 meter emellan, på den andra sidan hade vi 2 upphöjda bommar på något böjt spår med 12 meter emellan och på mitten av ridbanan låg en bom på backen.

Fokus låg på lyhördheten, att kunna reglera och lägga hästen som JAG vill, vill jag komma nära så ska det gå och vill jag att han stampar av tidigt så ska de bli så. Han var riktigt duktig! Lyssnade riktigt bra på mina hjälper! Red dessutom i dressyrsadel, men det gick hur fint som helst. Lullen var taggad och tyckte att de var sååå kul! Men lugnade ned sig och kom till arbete efter ett tag. Riktigt nöjd med dagens insats, både från Lullens och min sida!

Vi var lika trötta och svettiga när vi var klar, men känslan jag kände när jag skrittade av och var färdig. Otrolig! Imorgon blir det dressyr ute, ska hoppas på att få me nån fotograf!