Sovmorgon utan sömn

Ridlektion för Jannike igår, vi jobbade med skolorna öppna & sluta. Lille Bert va riktigt fin, bara de att ja inte kan rida. Bara att trava på volt känns helt fel...

Ska få hjälp av Judith imorgon, tror de blir ut å busa idag.

Jannike sa en sak igår som tål tänkas på. De kanske inte är nåt me Lullen, de kanske är så enkelt som att jag inbillar mig det å tänker på det hela tiden istället för att göra mitt bästa i ridningen. Så kan de ju säkert vara, men jag utesluter ändå inte att de kan vara något.

Kursen i helgen blev förresten inställd, för många avanmälda. Ett tips till nästa gång: lägg lite energi på INFORMATION till kursdeltagarna!
Jag har inte ens fått veta av dem på Skellefteå ridklubb att kursen inte blir av, de fick ja veta av Mona. Inte snyggt!
He ä väl deras och inte Monas uppgift att informera mig? Morr, skärpning!
De som på tävling är en så trevlig anläggning och förening..

Sen hände ju en mindre lyckad sak igår också. Lullen råkade mejja in mig i väggen och troligtvis har jag knäckt nåt revben.. Jag har honom alltid lös i stallgången efter jag ridit men igår gick de inte så bra. Ouppmärksamma kvinna. De är ju på alla sätt mitt fel å inte Lullens. Kändes dock jävligt onödigt.. Kan inte vrida eller knappt böja mig, inte andas djupt, hosta eller skratta utan att vilja ta mitt liv. Aja ba å gö de bästa av situation.
Kan ju även meddela att de gör nästan mer ont nu idag än igår kväll.. Snälla revben sluta göra ont å låt mig somna om!Vilsen

Skrev ett långt uttråkande inlägg om att Lullen inte riktigt är sig själv å ja kan inte komma på varför.. Men min telefon tyckte inte ja sku skiva så å tog bort allt..

Lullen är iallafall lite annars. Vet inte va de beror på eller på va ja ska ändra. Kan heller inte riktigt förklara på vilket sätt han är annars men de är han.

Vemsomhelst sku kunna sitta upp på han å tycka att han ä sitt gamla goa jag, men ja som känner honom innantill å utantill märker skillnad..

På grund av detta vet ja inte om de bli nån kurs i helgen..
Har han kanske ont varför han är annars eller uttråkad eller gör jag något fel å vad?
Många tankar som snurrar runt. Kvällens dressyrpass för Jannike får avgöra om de blir kurs eller inte..

Känns tråkigt att missa chansen att rida för en sån bra instruktör å att lämna Mona å Eddie i sticket.. Hon fick ut de mest av min frustration igår stackarn.. Love u! ;*

Sadeln blev förövrigt grym när sadelmakarn stoppat om den!

Kroppkakor

 
Fastän att de bara är tisdag och vi har lov har jag söndagskänsla och gruvar ihjäl mig för att de ska bli måndag.. ;) I helgen åker vi ju förresten ett gäng från klubben till Skellefteå och tränar för en grym dressyrtränare - Marianne Essen-Söderberg taggar som fan! Nån fler som ska dit? :)'
Ja ha förresten glömt betala in pengarna kom ja på nu, måste ja göra ikväll, där blev de just 50kr dyrare för sen in betalning.. ;)
 
Ikväll ska jag och Mona dressyra våra små hästar och låtsas att vi vet vad vi gör.. ;)
Ja ha nyss vare ut å prommat me systeryster å Max å nu ä strax mammas kroppkakor färdiga, Lovely!