Run, run away

Yey, jag ser ljuset! Snart är alla rester gjorda!:D Två kvar som ska in senast imorgon!:D Fan va skönt! Känns som att jag lyckats bestiga mount everest ungefär, vilken jävla lättnad! Nog för att en av uppgifterna är en rätt stor uppgift som jag inte ens påbörjat, men de känns så jäkla skönt ändå! Nu kommer ja kunna prioritera ridningen och verkligen träna!:D
Kan ju även tillägga att trots att Lullen gått i "bantningshagen" på Sjöbacka så har han lyckats bli fetare än innan typ.. Å stacke ha fått en massa småsår.
Näe nu ska ja försöka hinna göra bort ena uppgiften innan jag drar på ridlektion.:) Har inte kunnat bestämma än om jag ska rida med bett eller hack då jag kollat upp info om detta också och fått mycket tips, det verkar ju inte direkt finnas något helt "smärt-/skadefritt" alternativ. Känns och låter rätt hemskt..
Aja mitt humör går upp och ned men nu har jag en topp och tänker inte sura ihop pga. detta. :)

Suck, min käre karl har laddaren till min dator och den varna nu för 13%.. Hahah ja vet att min skugga ä snygg!

Fäller en tår eller två...

Nathalie höll just ett tal på svenskan om bett och dess inverkan på hästen. Inte bara munnen utan hela nervsystemet och hela kroppen.
Fyfan. Får ångest och vill typ bara ta mitt liv. Aldrig mer bett. Lullen ska få ridas på hack och sidepull. Jag vet att det innebär att jag inte får tävla i dressyr, som jag älskat hela livet. Men Lullens hälsa går fan före. Suck, inte bra början på dagen.

Andas, räkna ned baklänges ifrån 20, andas..

Humöret är inte på topp, borde inte sitta vid bloggen en stund som detta då det lätt skrivs fel saker eller som folk tar fel. Jag är iallfall guds förbannad för stunden. Vet inte vart jag ska sno mig ungefär. Mina lärare kastar på mig nya uppgifter hela tiden och jag måste göra om för att dem tappat bort och liknande. Fick till och med en uppgift att göra som inte någon annan i klassen gjort eller hört talas om. Ikväll blire ridning no matter what. Då få väl skolarbete lida iställe då. Hur mycke man än ansträng se å försök kom man fan int nån vart. Att ja sitt å plugga i sinne å försök få undan allt så jag ska kunna rida verka ju helt jävla meningslöst. Då satsa ja då fan hellre på ridningen än skolan, klart ja behöv en utbildning men å sitta hemma å plugga varenda förbannade kväll från de att ja kom hem vid halv sex till sent på kvällen, in på natten är fan inte rimligt! Jag ska väl ändå ha tid för mina intressen, träning läxor från lärarna i Malå och all anna skit man måste hålla på med för att vara duglig ungdom i dagens samhälle. Vafan, skärpning! Äh, nu skiter jag i det här, tjänar inget till men det var jävligt skönt att få ut irritationen. Inget illa menat mot någon i detta inlägg, men tillslut når man en gräns och min är tydligen inte långt bort.

Avslutar med en störtskön bild för att muntra upp mig själv.