Rubrik

Har jobbat en hel del på sistone och tyvärr haft svårt att hinna med att rida. Tilda har varit en klippa och ställt upp och i vanlig ordning har Lullen stått en hel del..
Gah, blir galen på mig själv! Måste verkligen skärpa mig och försöka hinna rida.

Har glömt nämna det här men Lullens man är klippt! Hans långa, tjocka, fina man som alltid lyckades komma ivägen eller jävlas är nu borta. Pannluggen är också klippt så han ser ut som en riktigt ridskoleponny...;) Medan Carola ändå höll på klippte hon också det överflödiga charmiga skägget och även öronhåret.. Har även rakat honom en gång till, poa har förlorat mycke hår på lite tid.

Idag kom hovslagarn, men eftersom jag jobbade hela dagen tog Tilda hand om det hela! Tusen tack! Nu är Lullen skodd med broddar runt om, skönt! Kan rida utomhus och ta oss från Sjöbacka till klubben utan att behöva oroa oss allt för mycket!

Mitt uppe i jobbet och all stress ringde hovis, hann inte svara så jag ringde upp Tilda. Hon frågade om jag ville ha snösulor. Stressad Emelie tänkte inte efter och ansåg att det inte är så mycket snö ute i oktober så jag nekade detta. Hade tidigare på morgonen när jag plumsade genom all snö funderat krig detta och bestämt mig för att sätta dit snösulor, men icke. Aja vi får väl klara oss tills nästa gång.

Just nu sitter jag på jobbet och har ungefär 8.5 timmar kvar att döda innan jag får gå hem och sova.

Hörde även talas om nå strömavbrott eller serveravbrott inatt mellan 23.00 och 24.00. Har igen aning om vad detta innebär men det låter inte lovande iallafall!