Dagens ridpass

Idag efter jobbet red jag Lullen i ridhuset för Natali, Maxikosi fick äran att följa med idag! :D
Eftersom Max var med så ledde jag Lullen till klubben och båda var riktigt på tårna och Max Busade som en galning runt oss. Vid ett tillfälle exploderade min större fyrbenta tickande bomb och Lullen hade inga hovar i backen. Hahahah han gjorde en serie glädjeskutt och skrämde skiten ur Max. Max kastade sig i djupsnön och duckade tills det var lugnt.

Själva ridpasset gick väl sisådär. Lullen var stel till en början, men vad kan man egentligen förvänta sig efter en veckas vila..?
Vi jobbade på att få honom lösgjord i sidorna till en början vilket fungerade bättre i höger varv än vänster. Aja, sedan började vi rulla på en serie hinder efter ena långsidan. Tre rättuppstående med tre eller fyra galoppsprång emellan. Vi började travhoppa dem alla, alltså bryta av emellan. Till en början var det lite lätt problematiskt då Lullen verkligen tar tag i hindren och vill över. Blev precis som alltid, bätttre! Lullen hade väldigt bra bjudning och vi tog det på tre galoppsprång något framåt när vi gjorde övningen i galopp. Min plan var att hoppa max typ 90 cm men Natali höjde upp ena hindret till 115cm. Utan vetskapen gick det bra men sedan när jag fick veta hur högt det var var jag väldigt nöjd och ville verkligen inte komma igen. Min hopprädsla visar sig när man kommer upp i höjderna.. Fast innan jag fick veta kändes det inte såå högt. Näe jag svamlar. Aja travade av och kikade en stund medan Judith red Lucy och sedan gick jag Lullen och Max hem i snöstorm. När vi kom fram till stallet var det snö i HELA kalldelen och det var inte lite snö! Tog hand om Lullen och skottade ur stallet för att sedan gå hem! :)