Älskade regn

Åh så underbart att regnet öser ner där ute! Heelt underbart, humöret blir på topp och allt blir bara så mycket lättare!:D

För stunden mår jag inte riktigt bra.. Huvudvärk och illamående.. Misstänker att jag är uttorkad, får lov att bära med mig en vattenflaska så jag inte glömmer att dricka.

Lullen fick vila igår, han har tappat en sko och i väntan på hovis så ska han bara behöva utföra lättare arbete.

Hihih, ja sitt å håll på en superkul hemlighet! Berättar kanske om det ikväll då allt är mer säkert! Hahah känslan av att ja gör er läsare nyfikna å att en dönyfiken Mona förmodligen håll på å spricka av nyfikenhet lyfter mitt humör ändå lite till!;D

Näe nu ska ja gå å städa mitt rum innan jag drar till stallet!:)

Åh, känslan av att jag har en underbar BJ hemma hos Robin dödar mig lite.. Ja vill ha den här och nu.. Aja för trösta mig med att jag har redbull..

Fegis

Eftersom Atomic förmodligen är gjord av socker kunde han inte följa med på promenad eftersom hans tassar blev blöta och helt förstörda...... Istället vände han om innan vi kommit över halva gården och ställde sig på bron och väntade..

Tur att Rebell är en krigare och följde istället!:)
Blev en promm på lite mer än en timma, grymt härligt! Tänk om jag hade mig en egen liten skithund som ja kunde träna å motionera med. Så jag slapp ta Rebell eller Atomic, som ändå i princip inte lyssnar på mig..
Rebell var ändå otroligt lydig och duktig idag. Stötte även på Jessika och Molly, de sprang och busade som Gud vet vad..:)

Jag vill ut och springa! Gu va frestande det var att springa istället för att gå.. Kunde inte hålla mig, sprang en bit tills jag började hosta och snora då jag insåg att det kommer gå snabbare att bli frisk om jag sköter det hela rätt.. Menmen, inte deppa över det. Snart är jag frisk och då kommer det där med löpningen inte vara lika lockande längre....;)

Detta inlägg är x-antal timmar försenat då min telefon hatar mig och samarbetar med blogg.se skiten..